Monica Bîrlădeanu nu a mințit. Valeriu Gheorghiță este un bărbat divorțat, chiar dacă nu s-a știut

14 iunie, 2023

Românii au fost interesați până acum exclusiv de profilul profesional al medicului militar care a coordonat campania de vaccinare anti-COVID.

Moni si colonelul jpg

Valeriu Gheorghiță nu a fost un personaj monden, așadar nu existau motive pentru a se discuta public divorțul său. Însă acesta a existat, iar declarația de ieri a Monicăi Bîrlădeanu a făcut lumină.

Cert este că oamenii nu au înțeles bine informația: Monica Bîrlădeanu recunoaște că este o persoană discretă, care nu-și pune viața intimă pe tapet și a subliniat că are o relație sentimentală cu un bărbat total necăsătorit. Asta ca nu cumva să fie bănuită de adulter. Puțini însă știau că medicul Valeriu Gheorghiță a divorțat între timp.

Colonelul pare că nu avea nicun motiv pentru a se simți vinovat că petrece o vacanță relaxantă cu Monica Bîrlădeanu, într-un complex de lux din Bulgaria. Astăzi însă, s-a aflat: cei doi alcătuiesc cel mai nou cuplu din showbiz și probabil că nu vor avea parte de prea multă intimitate publică de acum încolo, fotografii s-au activat, gata să-i surprindă în ipostaze interesante, de cuplu, la fel cum au fost fotografiați în piscina din Bulgaria.

Și PR-ul celebrei actrițe, Aprilia Ivănescu, a confirmat relația celor doi. De asemenea, Ivănescu a subliniat că medicul este divorțat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a spus Aprilia Ivănescu, potrivit ego.ro.

Monica Bîrlădeanu a postat ieri pe internet un mesaj prin care explica situația. Actrița în vârstă de 44 de ani și-a anunțat prietenii virtuali că circulă informații eronate referitoare la propria persoană. Ea a mărturisit că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit. În plus, a susținut că nu își ascunde relația pe care o are, însă preferă să își țină viața privată departe de ochii celor curioși.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși recent într-o ipostază uluitoare.

Bîrlădeanu și Gheorghiță PNG

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se relaxau într-un jacuzzi la un resort de lux din Bulgaria. Gesturile tandre dintre ei și privirile romantice ale medicului i-au făcut pe mulți să creadă că aceștia au o relație.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg