Adevăratul motiv pentru care Shakira și Piqué s-au despărțit a fost dezvăluit de un apropiat al artistei

29 iunie, 2022
Shakira si Pique jpg

Presa spaniolă a aflat un secret important legat de răsunătoarea și neașteptata despărțire a cuplului Shakira/Piqué. Despre ce e vorba?

Un apropiat al artistei a oferit detaliile. Este vorba de Roberto Garcia, fostul iubit al uneia dintre surorile Shakirei. Acesta a dezvăluit despre ce e vorba și e convins că știe adevărul. Bărbatul a declarat ”EsDiario” că problemele dintre cântăreața columbiană și fotbalist au un motiv clar: banii, nu femeile, cum se crede.

Garcia spune că Gerard i-a cerut artistei, care este mama copiilor săi, un împrumut substanțial, în ideea de a face o investiție. Însă se pare că Shakira ar fi refuzat să îi dea bani, după ce a fost sfătuită în acest sens de către părinții ei.

Roberto Garcia a spus: ”Știu de la o persoană foarte apropiată ei că problemele lor au fost de natură financiară. Shakira a refuzat să îi dea bani, căci nu dorește să amestece banii cu dragostea. Ăsta e și motivul pentru care își țineau socoteala financiară și acasă și totul se împărțea în două.”

Bărbatul mai aruncă o bombă! Potrivit celor spuse de el, cântăreața nu s-a gândit niciodată să se mărite cu el, nu a luat asta niciodată în calcul, dar i-a plăcut ca el să fie tatăl copiilor săi.

Shakira a anunțat despărțirea de Gerard Piqué prin intermediul unui comunicat de presă: ”Regret să vă anunț că drumurile noastre o vor lua în direcții separate. De dragul copiilor, care se află în topul priorităților noastre, vă rugăm să ne respectați viața privată. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

După anunțul despărțirii, cei doi au călătorit împreună în Cehia, unde au mers ca să-și susțină unul dintre fii, într-o competiție.

Există zvonuri care dau ca sigură mutarea Shakirei în SUA, după această despărțire.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg