Motivul divorţului dintre Angelina şi Brad: infidelitatea!

20 septembrie, 2016
angelinajoliecubradpitt 0 jpeg

Scenariul se repetă! După ce i-a fost infidel lui Jennifer Aniston, Brad Pitt şi-a încălcat şi jurămintele de nuntă pe care i le-a făcut Angelinei în urmă cu doi ani, pe când se căsătoreau la castelul lor din Franţa, sub privirile admirative ale celor şase copii ai lor.

Angelina a fost înşelată de Brad Pitt?

Gurile rele de la Hollywood susţin că motivul divorţului dintre cei doi mari actori este infidelitatea, nicidecum cele invocate anterior. Potrivit publicaţiei ”Page Six”, Angelina ar fi angajat un detectiv particular care să-i urmărească soţul, pe care îl bănuia de infidelitate.

Aşa se face că-n scurt timp, Angelina a aflat că soţul său, tatăl copiilor ei, îi este infidel cu Marion Cotillard, celebra actriţă alături de care joacă în pelicula ”Allied”(va apărea pe 23 noiembrie), de care s-a îndrăgostit, bineînţeles, tot în timpul filmărilor. ”A angajat un detectiv, căci simţea că el se prosteşte cu ea pe platoul de filmare şi aşa a fost. Acesta a fost picătura care a umplut paharul”, spune o sursă citată de publicaţia amintită anterior.

De altfel, în luna mai, o sursă, citată de publicaţia Star, a fost prima care a indicat că ar fi ceva între Brad Pitt şi Marion Cotillard: ”Este, clar, ceva între ei. A fost chimie chiar de la bun început, şi mulţi dintre cei prezenţi pe platourile de filmare cred că are de-a face şi cu ce se-ntâmplă între ei în viaţa lor privată”.

Se zvoneşte că actriţa de origine franceză este cea care a provocat divorţul dintre cei doi actori

Cert este că nu ştim dacă aceste informaţii sunt reale, însă având în vedere repeziciunea cu care am aflat de toate acestea, tindem să credem că adevărul va ieşi la iveală destul de curând.

Amintim că Angelina Jolie a depus actele de divorţ, citând ”diferenţe ireconciliabile”. Actriţa cere custodia celor şase copii şi nu pretinde pensie alimentară în urma separării. Actriţa este reprezentată de avocata Laura Wesser, cea care l-a ajutat şi pe Johnny Depp să-şi recapete libertatea după despărţirea de Amber Heard.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg