Motivul îngrijorător pentru care Janet Jackson a amânat turneul mondial

6 ianuarie, 2016
Armani 40th anniversaryDinner at Restaurant Nobu arrivals jpeg

Chiar de Ajunul Crăciunului, cântăreaţa anunţa cu regret fanii că este obligată să amâne  concertele din cadrul turneului mondial “Unbreakable”, din cauza unor probleme medicale secrete. Evident, lumea s-a întrebat ce se întâmplă în culise şi care este starea de sănătate a lui Janet (49).

Iată că unele surse, citate de “Radar Online”, povestesc despre o problemă serioasă la nivelul coardelor vocale. “E o problemă care trebuie rezolvată de urgenţă”, a spus una dintre acestea, referindu-se la o tumoare care, dacă se dezvoltă, îi poate periclita cariera. “Doamne fereşte, să nu fie cancer laringian. Asta i-ar putea anula abilitatea de-a cânta din nou. Cântatul ar fi imposibil”, a continuat sursa apropiată lui Janet Jackson. “Operaţia este, teoretic, destul de complicată, fiind nevoie de luni de chemoterapie”.

Janet Jackson şli soţul ei, Wissam Al Mana

Cântăreaţa de 49 de ani, care este căsătorită de trei ani cu afaceristul Wissam Al Mana, anunţase iniţial că: “Am aflat astăzi de la doctorii mei că trebuie să mă operez de urgenţă. Mă doare sufletul să vă anunţ că sunt obligată să amân turneul până în primăvară. Vă rog, rugaţi-vă pentru mine, familia mea şi compania întreagă în aceste momente dificile... Nu vor exista alte explicaţii din partea noastră, pe viitor”.

Sursele citate, care au relevat astfel că cel mai probabil e vorba de o tumoare canceroasă, au completat despre câştigătoarea de Grammy. “Janet a spus că, datorită rugăciunilor şi voinţei sale, va fi gata de drum în primăvară sau vară”.

Albumul Unbreakable