Neaşteptat! Lindsay Vonn s-a cuplat cu fostul iubit al lui Britney Spears!

15 septembrie, 2015
Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2015   Arrivals jpeg

Încurcate-s căile dragostei! Dacă ieri aflam că Britney Spears a pus ochii pe fostul lui Lindsay Lohan, ziua de azi ne aduce o nouă veste uimitoare. Lindsay Vonn, cea care în luna mai s-a despărţit de Tiger Woods pe motiv că ”erau prea ocupaţi”, s-a cuplat de curând cu fostul iubit al lui Britney Spears, Charlie Ebersol.

image

Poate că Lindsay Vonn nu avea prea mult timp liber pentru Tiger Woods, dar a găsit răgaz pentru o nouă iubire. Campioana la ski a început o relaţie amoroasă cu Charlie Ebersol, fostul iubit al cântăreţei Britney Spears. Lindsay şi scriitorul au fost văzuţi împreună de două ori în această săptămână, semn că petrec destul timp împreună.

image

Page Six susţine că Lindsay (30) şi Charlie (32) păreau extrem de ”apropiaţi”, vineri, pe când şi-au făcut apariţia, cu aceeaşi maşină, la Stadionul Arthur Ashe din Queens.

Mai mult de atât, publicaţia, mai sus amintită, titrează că cei doi au încercat să fie precauţi, şi să nu fie fotografiaţi împreună. Însă atunci când credeau că nu sunt priviţi erau foarte ”apropiaţi”. ”Când au coborât din maşină se ţineau de mână, însă de îndată ce au văzut camerele s-au separat pentru a nu fi fotografiaţi împreună”, precizează o sursă pentru Page Six.

Cu toate acestea, un reprezentant de-al sportivei a precizat că nu este nimic amoros între cei doi: ”Vă pot spune că cei doi sunt doar prieteni.”

Lindsay Vonn s-a despărţit de Tiger Woods la începutul lunii mai, după o relaţie care a durat doi ani. Pe atunci, s-a zvonit că Lindsay l-a prins, din nou, pe jucătorul de golf înşelând-o. ”După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei. Întotdeauna îmi voi aminti momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Din nefericire, amândoi ducem vieţi agitate care ne-au forţat să stăm despărţiţi majoritatea timpului. Îl voi admira şi respecta tot timpul pe Tiger. El şi frumoasa familie (n.r. copii Sam şi Charlie pe care Tiger îi are cu Elin Nordegren) pe care o are va avea întotdeauna un loc special în inima mea", declara pe atunci Lindsay Vonn.

Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei, producătorul de televiziune Charlie Ebersol, în iunie 2015, după o relaţie ce a început în octombrie 2014.

 Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG