Neaşteptat! Lindsay Vonn s-a cuplat cu fostul iubit al lui Britney Spears!

15 septembrie, 2015
Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2015   Arrivals jpeg

Încurcate-s căile dragostei! Dacă ieri aflam că Britney Spears a pus ochii pe fostul lui Lindsay Lohan, ziua de azi ne aduce o nouă veste uimitoare. Lindsay Vonn, cea care în luna mai s-a despărţit de Tiger Woods pe motiv că ”erau prea ocupaţi”, s-a cuplat de curând cu fostul iubit al lui Britney Spears, Charlie Ebersol.

image

Poate că Lindsay Vonn nu avea prea mult timp liber pentru Tiger Woods, dar a găsit răgaz pentru o nouă iubire. Campioana la ski a început o relaţie amoroasă cu Charlie Ebersol, fostul iubit al cântăreţei Britney Spears. Lindsay şi scriitorul au fost văzuţi împreună de două ori în această săptămână, semn că petrec destul timp împreună.

image

Page Six susţine că Lindsay (30) şi Charlie (32) păreau extrem de ”apropiaţi”, vineri, pe când şi-au făcut apariţia, cu aceeaşi maşină, la Stadionul Arthur Ashe din Queens.

Mai mult de atât, publicaţia, mai sus amintită, titrează că cei doi au încercat să fie precauţi, şi să nu fie fotografiaţi împreună. Însă atunci când credeau că nu sunt priviţi erau foarte ”apropiaţi”. ”Când au coborât din maşină se ţineau de mână, însă de îndată ce au văzut camerele s-au separat pentru a nu fi fotografiaţi împreună”, precizează o sursă pentru Page Six.

Cu toate acestea, un reprezentant de-al sportivei a precizat că nu este nimic amoros între cei doi: ”Vă pot spune că cei doi sunt doar prieteni.”

Lindsay Vonn s-a despărţit de Tiger Woods la începutul lunii mai, după o relaţie care a durat doi ani. Pe atunci, s-a zvonit că Lindsay l-a prins, din nou, pe jucătorul de golf înşelând-o. ”După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei. Întotdeauna îmi voi aminti momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Din nefericire, amândoi ducem vieţi agitate care ne-au forţat să stăm despărţiţi majoritatea timpului. Îl voi admira şi respecta tot timpul pe Tiger. El şi frumoasa familie (n.r. copii Sam şi Charlie pe care Tiger îi are cu Elin Nordegren) pe care o are va avea întotdeauna un loc special în inima mea", declara pe atunci Lindsay Vonn.

Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei, producătorul de televiziune Charlie Ebersol, în iunie 2015, după o relaţie ce a început în octombrie 2014.

 Sursa foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg