Nicio şansă de împăcare pentru Iulia şi Mihai Albu?

23 ianuarie, 2014

Părea că cei doi soţi au revenit la sentimente mai bune, după mult trâmbiţatul divorţ de anul trecut. Iulia, însă, nu crede că mai au un viitor împreună, cu toate că Mihai s-ar bucura să-şi vadă familia reunită. Care sunt motivele ei? Pentru micuţa Mikaela, Iulia şi Mihai au încercat să mai dea o şansă căsniciei lor. Şi, prin vară, chiar credeam că se vor recăsători.

Părea că cei doi soţi au revenit la sentimente mai bune, după mult trâmbiţatul divorţ de anul trecut. Iulia, însă, nu crede că mai au un viitor împreună. Care sunt motivele ei?

Pentru micuţa Mikaela, Iulia şi Mihai au încercat să mai dea o şansă căsniciei lor. Şi, prin vară, chiar credeam că se vor recăsători.

Acum, însă, Iulia nu mai pare dispusă să-şi dorească să revitalizeze relaţia cu Mihai, declarând în exclusivitate pentru WOWbiz că nu se pune problema de vreo împăcare cu fostul soţ.

Mai mult, ea a ţinut să facă unele precizări, într-o postare de pe contul ei de Facebook:

„A trecut un an. Am evitat mult timp un răspuns concret la întrebările presei privind un posibil viitor alături de fostul meu soţ. Am dat răspunsuri vagi, am păstrat conştient o notă de ambiguitate tocmai pentru a o proteja pe micuţa mea. Sunt conştientă că vom asista la reiterarea unui lung şir de speculaţii şi atacuri. Sunt pregătită. Am totul“, a notat ea pe pagina sa de socializare.

„Mihai este omul alături de care am petrecut mai bine de 9 ani din viaţă şi este tatăl micuţei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viaţa noastră. Noi am divorţat în urmă cu aproape un an, motiv pentru care consider că fiecare are dreptul, în acest moment, să-şi refacă viaţa. Este un om pe care l-am iubit foarte mult şi pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca raţiunile ce stau la baza separării noastre, atât legale, cât şi în fapt, să rămână doar între noi. Nu am vorbit nici după divorţ şi nu o voi face nici acum, viaţa mea nu este un circ mediatic. Întotdeauna într-o relaţie sunt doi oameni, iar atunci când la mijloc există copii, eşecul unuia este de fapt eşecul amândurora“, a explicat Iulia.

De cealaltă parte, Mihai, care spera să-şi refacă familia, pare dezamăgit de decizia ei.

„Daca tot mi s-a spus «ADIO», mă văd şi eu nevoit să pun «PUNCT» :)) Sunt convins că mă aşteaptă o viaţă frumoasă“, a scris el, în replică, pe contul său de Facebook.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}