Nick Cannon are o nouă relaţie?

14 iulie, 2016
Exclusive    Nick Cannon Out With Rumored Girlfriend Nicole Murphy jpeg

Ultimele zvonuri despre fostul partener de viaţă al lui Mariah Carey erau legate de faptul că acesta refuza să-i acorde divorţul divei, pe motiv că încă mai are sentimente pentru ea. Desigur, zvonul a fost negat cu vehemenţă de către Nick. Iar acum chiar au apărut unele informaţii care susţin declaraţia lui Nick Cannon. Se pare că acesta are o nouă iubită!

Nick Cannon n-a mai avut nicio relaţie după cea cu Mariah Carey

Potrivit New York Daily, Nick Cannon se iubeşte în prezent cu cântăreaţa din trupa TLC, Rozonda ”Chilli” Thomas, care făcea furori în anii 1990 cu piese precum ”No scrubs” şi „Waterfalls” sau ”Creep”. Cei doi au fost văzuţi sărutându-se sâmbătă, la un concert din cadrul Summerfest.

Sursa citată de publicaţia amintită anterior a declarat că Nick sigur are o relaţie cu femeie în vârstă de 45 de ani. ”Se uita la Chili iubitor în timp ce trupa cânta, apoi în backstage n-a putut să-şi mai ţină mâinile acasă. Se îmbrăţişau şi sărutau. Clar sunt împreună!”.

Chilli, din trupa TLC, pare să-i fi cucerit inima lui Nick Cannon

Şi apropiaţii lui Nick spun că cei doi sunt împreună, fiind de notorietate interesul acestuia faţă de Chilli, care, întâmplător sau nu, este mai mică cu un an decât Mariah Carey şi mai mare cu zece ani decât el.

Chilli, 45, femeia cu care se iubeşte acum Nick

Culmea e că-n 2010, pe când Mariah a organizat o petrecere aniversară în cinstea lui Nick, la restaurantul Lavo, Chilli s-a numărat printre invitaţi.

Amintim că-n luna februarie, anul acesta, fiind întrebat de viaţa lui personală, Nick a declarat că nu este pregătit să facă pasul următor. „Nu cred că sunt pregătit să ies la întâlniri încă”, declara Nick pentru ”People”.

foto: Getty