Nicolas Cage, investigat pentru că şi-a abuzat fiul

26 aprilie, 2011

Noaptea de pomină petrecută de actor în New Orleans are şi acum ecouri de coşmar pentru el. Arestat pe 15 aprilie pentru violenţă domestică (îşi bruscase soţia), tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public

Noaptea de pomină petrecută de actor în New Orleans are şi acum ecouri de coşmar pentru el. Arestat pe 15 aprilie pentru violenţă domestică (îşi bruscase soţia), tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public, Cage mai figurează acum cu o acuzaţie gravă pe lista poliţiei din New Orleans.

Din raportul autorităţilor reiese că, din cauza stării sale avansate de ebrietate, Nicolas l-ar fi scăpat pe fiul său de 5 ani din braţe. Mai exact, soţia starului, Alice, le-ar fi declarat poliţiştilor că ea şi Nic s-au dus în noaptea cu pricina să-şi ia fiul, Kal-El, din casa unor prieteni – şi au ajuns acasă certându-se. „La un moment dat, domnul Cage a căzut în timp ce-şi ţinea fiul în braţe”, scrie în raportul poliţiei, potrivit TMZ. Autorităţile s-au autosesizat astfel, dar mama micuţului, Alice, a refuzat să-şi lase băiatul interogat. N-a putut împiedica, totuşi, solicitarea detectivului poliţiei de a fotografia rana pe care Kal-El o are la genunchi în urma căderii. Deşi demersul poliţiei se pare că se va opri aici, e posibil ca cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului să lanseze şi ei o anchetă.

Foto: Northfoto