Nicole Kidman a avut implant mamar, dar şi l-a scos?

13 ianuarie, 2017
nicole kidman jpeg

Cele mai recente zvonuri referitoare la Nicole Kidman sunt cele legate de implantul mamar pe care l-ar fi avut până mai acum câteva luni, ea decizând să-l îndepărteze temându-se pentru viaţa ei.

2016 versus 2014

Terifiată că va exploda şi că ar putea ajunge să fie otravită, Nicole ar fi decis să-şi îndepărteze implantul mamar pentru care a optat în urmă cu câţiva ani. Cel puţin asta spun cei de la ”The Globe”, în cel mai recent număr al publicaţiei, menţionând că actriţa de 49 de ani a avut silicoane timp de câţiva ani, ipoteză pe care Nicole n-a confirmat-o nicicând.

În acest sens, publicaţia amintită anterior l-a convocat şi pe chirurgul Anthony Youn, care n-a operat-o pe Nicole, dar care poate da asigurări, din perspectiva de specialist, că aceasta a avut implant mamar şi că a trecut printr-o operaţie de îndepărtare. ”Implantul i-a fost îndepărtat. A trecut de la mărimea C la A, dar ea arată minunat, cu implant sau fără”, spune doctorul Anthony Youn.

Ipoteza aceasta a fost confirmată şi de unii apropiaţi de-ai lui Nicole, care spune că temerile ei recente au făcut-o să renunţe la implant. ”Se îngrijora constant că implantul ar putea exploda şi că ar sfârşi otrăvită. Nicole era terifiată că cele două fetiţe ar putea rămâne fără mama lor”, spune respectiva sursă.

Apariţii recente ale lui Nicole

Am îndrăzni să plusăm şi cu aceste imagini, în care Nicole pare că are un bust mai modest faţă de cel pe care îl afişa în 2014. Să fie, aşadar, o ipoteză adevărată?

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg