Nicole Kidman şi Tom Cruise n-au fost invitaţi la nunta secretă a fiicei lor

5 octombrie, 2015
The 'To Die For' Film Premiere In Sydney jpeg

Nicole şi Tom, socri fără voie! Se speculează tot mai intens că fata adoptată de cele două staruri, Isabella Cruise, s-ar fi măritat în secret cu iubitul ei, Max Parker, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse, în Londra… iar familia ei n-ar fi fost prezentă!

Adoptată pe când Nicole Kidman şi Tom Cruise erau un cuplu căsătorit pe la începutul anilor ’90, Isabella pare să fi sfidat regulile unei nunţi tradiţionale, căci la fericitul eveniment n-au fost prezenţi decât bunii prieteni ai ei şi-al lui Max Parker, fără tatăl ei celebru şi fără fratele ei, Connor, în vârstă de 20 de ani, tot adoptat de actori. Despre mama sa adoptivă, nu se ştie dacă a fost prezentă sau nu, dar ne îndoim...

image

Potrivit surselor citate de publicaţia Woman’s Day, tânăra de 22 de ani, care lucrează ca hairstylist in Regatul Unit, s-a măritat în secret cu Max, consultant IT, pe 18 septembrie, pare-se, în cadrul hotelului de cinci stele Dorchester, din centrul Londrei, după mai puţin de un an de relaţie. Publicaţia susţine că deţine şi fotografiile de nuntă!

image

Isabella a fost adopată în 1992, în timp ce Connor, în 1995. Părinţii lor, Nicole Kidman şi Tom Cruise, au divorţat în 2001, iar copiii pare c-au rămas în grija actorului de 53 de ani, presa speculând că nefericitul eveniment s-a petrecut din cauza scientologiei, religia acestuia şi a celor doi copii, religie care l-a forţat să se despartă de actriţă.

image

Nicole (48) este, în prezent, căsătorită cu Keith Urban, cu care are două fetiţe, Sunday (7) şi Faith (5), şi insistă că încă se află în relaţii bune şi stabile cu Isabella şi Connor.

FOTO Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg