Noi detalii despre căsnicia lui Megan Fox cu Brian Austin Green

14 aprilie, 2016
Exclusive    Pregnant Megan Fox And Brian Austin Green Get Lunch In Santa Monica ***NO WEB USE W/O PRIOR AGREEMENT   CALL FOR PRICING*** jpeg

Informaţia că celebra actriţă este din nou însărcinată a ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal în ultimele zile. Asta, pentru că, după cum ştim de anul trecut, Megan Fox şi Brian Austin Green se pregăteau de divorţ.

Megan Fox este însărcinată a treia oară

Ei bine, nici la câteva zile de la aflarea veştii, cei doi nu au dorit să apară în faţa presei şi să clarifice lucrurile. Adică, nu există încă nicio declaraţie oficială de-a lor sau a reprezentanţilor lor despre statusul mariajului lor.

S-a aflat ceva, totuşi! Un lucru care ne face să credem că acest bebeluş a venit pe lume, clar, neplanificat şi le-a cam dat planurile peste cap celor doi. Astfel, potrivit UsWeekly, Megan Fox şi Brian Austin Green au închiriat o casă în Bel Air, California, pentru a se muta împreună.

Sau cel puţin asta a declarat o sursă din anturajul celor doi, care a mai declarat şi că cei doi se străduiesc să ţină relaţia lor departe de ochii curioşi ai lumii şi că totul între ei este... amical.

”Este o casă mică, aleasă fără prea multe pretenţii, dar e privată şi are o privelişte minunată”, a declarat apropiatul celor doi. ”Locuiesc împreună... şi fac în continuare împreună lucrurile de zi cu zi împreună, precum făcutul pieţii sau scosul copiilor la plimbare”.

O altă sursă a declarat, totuşi, că cei doi nu s-au împăcat. Ci doar că-ncearcă să fie părinţi buni pentru cei doi copii născuţi ai lor, Noah şi Bodhi, dar şi pentru al treilea care este pe drum.

Surprinşi împreună acum două zile

O informaţie care nu pare desprinsă de realitate, dat fiind faptul că zilele trecute când paparazzi i-au surprins împreună, cei doi mergeau unul pe lângă altul, fără să se ţină de mână sau să trădeze vreo intimitate. Alta, decât un viitor copil împreună, desigur. Hm...

foto: arhivă / HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg