Noul iubit al lui Theo Rose a avut o relație de aproape 9 ani cu Lia Bugnar. Cum a reacționat actrița la noile vești

2 august, 2022
FotoJet (32) jpg

Theo Rose și Anghel Damian sunt cel mai hot nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Tânăra cântăreață și nouă membră a juriului de la ”Vocea României” pare că a dat un restart tuturor capitolelor din viața sa.

Theo Rose jpg

După o relație serioasă de peste 5 ani cu Alex Leonte, nepotul lui ”nea Marin”, Theodora Maria Diaconu a fost surprinsă în tandrețuri pe stradă cu Anghel Damian, actor în vârstă de 30 de ani, despre care se știa că era într-o relație de aproape 9 ani cu actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani.

lia și anghel PNG
Anghel Damian și Lia Bugnar

După ce Cancan a publicat pozele în care se vede clar că Theo și Anghel sunt prinși în vâlvătaia pasiunii specifică unei relații la început, autoarea hitului ”Un copac” a recunoscut tot. Într-o serie de story-uri explicative pe contul său de Instagram, artista a mărturisit că despre noua relație știau doar apropiații și că ”nimeni nu a înșelat pe nimeni”.

theo rose si alex 0 jpeg
Theo Rose și Alex Leonte

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory.

Anghel Damian jpg
Anghel Damian

De asemenea, jurnaliștii au contactat-o și pe Lia Bugnar, pentru un punct de vedere. „Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând, înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a declarat actrița Lia Bugnar, pentru Fanatik.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg