Nu-i aşa că le stă bine împreună? Staruri rock care s-au căsătorit cu topmodele

22 noiembrie, 2018
1 gettyimages 91974458 jpg jpeg

Cea mai previzibilă idilă din showbiz, nu-i aşa? Degeaba eşti muzician de succes dacă n-ai alături o divă sexy care să stârnească fantezii nimicitoare în rândul bărbaţilor, nu? Şi, la fel de bine, modelelor le stă cel mai bine lângă un bărbat adulat de toate femeile din lume, zău!

Adam Levine

Vocalul trupei Maroon 5 a luat-o de soţie pe Behati Prinsloo, îngeraşul Victoria's Secret, în 2014, şi sunt fericiţi şi-n ziua de azi. Faimosul cuplu are doi copii, pe Dusty Rose Levine şi pe Gio Grace Levine.

image

Seal

Cine nu-şi mai aduce aminte de perechea minunată pe care o formau muzicianul de culoare şi frumoasa Heidi Klum?! Căsătoriţi din 2005 până în 2012, cei doi au avut trei copii împreună, iar Seal a adoptat-o, în timpul relaţiei lor, pe fiica blondinei dintr-o relaţie anterioară.

image

Mick Jagger

Ei da, idila lor a intrat în istoria rock’n’roll, atât de bine le stătea celor doi împreună! Cum care cei doi? Liderul Rolling Stones a fost însurat cu topmodelul Jerry Hall între 1990-1999. Jagger şi Jerry au patru copii împreună.

image

David Bowie

"Ziggy Stardust" s-a însurat cu supermodelul Iman în 1992 şi, în timpul căsniciei lor, s-a născut şi fiica lor, Alexandria Zahra Jones (18).

image

Jamie Hince

Membrul trupei The Kills şi-a sporit notorietatea în momentul în care şi-a legat destinul de mult mai cunoscuta Kate Moss. Din păcate, cei doi n-au rezistat prea mult împreună, astfel mariajul lor început în 2011 s-a încheiat în 2016.

image

Keith Richards

Unul dintre cei mai importanţi membrii ai legendarei trupe Rolling Stones se declară şi-n ziua de azi fericit alături de soţia sa Patti Hansen, cu care este însurat încă din, hăt, 1983.

image

Rod Stewart

Faimosul muzician şi-a pus pirostriile, aşături de frumoasa Rachel Hunter, în 1990. Cuplul care are un fiu împreună s-a despărţit, din păcate, în 2006.

image

Billy Joel

Muzicianul de cursă lungă a avut nu numai o carieră îndelungată, ci şi o căsnicie surprinzător de lungă pentru Hollywood. Joel şi Christie Brinkley au rezistat împreună din 1985 până în 1994. Foştii soţi au o fiică împreună.

image

John Legend

Cine nu îi cunoaşte pe creatorul hitului All of Me şi pe atrăgătoarea lui soţie, Chrissy Teigen? Cei doi şi-au unit destinele în 2013 şi au doi copii împreună.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg