„Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă...” Relaţia complicată dintre Adele şi tatăl ei alcoolic

24 iulie, 2020
8 adele iar jpg jpeg

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din lume n-a avut parte de un start în viaţă prea grozav. Dacă s-a bucurat de sprijinul şi iubirea mamei, tatăl ei a lipsit cu desărvărşire din copilăria ei dificilă şi din restul vieţii artistei.

Părinţii faimoasei englezoaice, Marc Evans şi Penny Adkins, s-au întâlnit într-un pub în 1987. El avea vreo 25 de ani, iar ea era o studentă (la Arte) de numai 18 ani. În ciuda vârstei lor tinere, relaţia lor a evoluat rapid. Marc şi Penny s-au mutat împreună, iar, pe 5 mai 1988, a venit pe lume fiica lor, Adele.

adeleeee jpg jpeg

Deloc surprinzător, idila lor n-a rezistat prea mult timp, cei doi proaspeţi părinţi despărţindu-se când copilul lor n-avea mai mult de trei ani. Tatăl Adelei s-a mutat din Londra în South Wales şi şi-a înnecat amarul în băutură, uitând de tot de responsabilităţile financiare şi de orice fel faţă de copil. „Nu ştiu cum ar trebui să fie un tată, pentru eu n-am avut niciodată unul...”, a declarat ea plină de tristeţe mai târziu.

Tatăl absent

În schimb, mama ei a fost cea care s-a sacrificat pentru copil, renunţând chiar la visul ei de-a deveni pictoriţă în beneficiul celei mici. Mama şi fiica au trăit ani buni din viaţa lor la periferia Londrei, într-un apartament modest, în care adolescenta şi-a găsit inspiraţia pentru a crea primele ei hituri.

asta jpg jpeg

În timp ce mama ei avea trei job-uri, tatăl vedetei nici măcar nu lua contact cu ea. El şi-a făcut mea culpa într-un interviu oferit celor de la The Sun, în 2011, dar fără mari şanse de-a reintra în graţiile fiicei sale: „Am fost un tată îngrozitor într-o perioadă în care ea chiar avea nevoie de mine.”

adele 2 jpg jpeg

Mai mult, Marc a declarat că problemele lor au rămas în trecut şi că tatăl alcoolic şi fiica celebră s-au împăcat, însă nici vorbă de aşa ceva. Cântăreaţa a ţinut să precizeze, în 2012, că nu mai are ce să discute cu tatăl ei mai ales după ce el s-a plâns prin presă că fetiţa lui adorabilă nu-şi poate găsi fericirea în cuplu din cauza problemelor pe care le are ea, încă din copilărie, cu abandonul.

Figura paternă din viaţa ei

Dintr-o nevoie disperată de-a avea o figură paternă în viaţa ei, Adele a construit o relaţie de prietenie solidă şi frumoasă cu managerul ei, Jonathan Dickins: „Suntem împreună de 10 ani şi te iubesc ca pe un tată... Te iubesc foarte mult! Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă, dar eu te iubesc pe tine aşa cum ar trebui să-l iubesc pe tatăl meu...”

adele jpg jpeg

În 2011, l-a întâlnit pe cel care i-a devenit şi soţ, şi tatăl unicului ei copil, Angelo, proiectându-şi întreaga nevoie de protecţie şi sprijin asupra lui. Cu alte cuvinte, Simon Konecki a devenit bărbatul din viaţa ei care o proteja şi-o ferea de toate relele pământului. „Dacă n-ar fi fost Simon şi copilul nostru, eu nu eram bine acum”, a recunoscut ea în 2016. Tot atunci a fost anul în care părinţii simpaticului Angelo s-au căsătorit.

adele 3 jpg jpeg

Dar fericirea lor n-a durat la nesfârşit, relaţia lor n-a fost pe viaţă. În mai 2019, Adele şi-a anunţat divorţul de tatăl copilului ei şi, din fericire, acum pare mai împlinită ca niciodată. Mai fericită şi mai suplă cum n-a fost vreodată. Mai mult, Adele e pe punctul de a-şi lansa un nou album, însă pandemia i-a modificat puţin planurile. Dar doar puţin, pentru că va reveni, cu siguranţă, spectaculos sub lumina reflectoarelor, acolo unde îi este locul...

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg