Nu mai e cu Kate Hudson! Nick Jonas, cuplat cu o altă actriţă!

4 februarie, 2016
nick jonas lily jpeg

În ultimele luni, s-a tot vorbit despre relaţia dintre tinerelul Nick Jonas şi celebra actriţă Kate Hudson. Paparazzi tot îi surprindeau împreună, iar ei doi pledau nevinovaţi, insitând că între ei este vorba doar de o relaţie de prietenie. Ei bine, cum să confirmăm n-avem, aşa că-i credem pe cuvânt, mai ales că, mai nou, Nick Jonas ar fi pus ochii, şi nu numai, pe o altă actriţă de la Hollywood.

Lily, Nick şi Kate Hudson

Aşadar, presa internaţională titrează că Nick Jonas a trecut de la „relaţia de prietenie” cu Kate Hudson, la una cu Lily Collins. Lily şi Nick se pare că au petrecut în ultima vreme destul timp împreună încât să se spună că formează un cuplu.

O sursă a declarat pe ”E! Online” că artistul american şi actriţa britanică au mers deja la câteva întâlniri şi că se distrează mult împreună. Totuşi, această sursă insistă că nu e încă vorba de o relaţie serioasă între cei doi. ”Se plac, dar e la început şi încă nu e nimic serios. Se distrează de minune împreună.”, a declarat respectivul pentru E.

Nick Jonas şi Lily Collins, împreună?

În ianuarie, cei doi au fost fotografiaţi împreună la bowling, iar mai târziu în aceeaşi săptămână, cei doi au fost surprinşi alături de prietena lor comună, Demi Lovato, luând prânzul în West Hollywood.