Nunţi VIP de milioane

29 mai, 2016
FotorCreated jpeg

Ca într-o poveste modernă dintre un Romeo celebru şi o Julietă la fel, aceste vedete au spus „DA!” pe bani mulţi. Şi deşi au costat o avere, nunţile extravagante nu le-au asigurat tuturor o căsnicie fericită.

Nunta celor doi a fost unul dintre cele mai mari evenimente mondene din Marea Britanie.

David & Victoria Beckham 

David Robert Joseph Beckham şi Victoria Caroline Adams s-au cununat religios pe 4 iulie, chiar de ziua Americii, în anul 1999. Nunta organizată de revista OK! UK a costat 800.000 $, iar rochia, creaţie Vera Wang, a costat 100.000 $. Ceremonia şi petrecerea au avut loc lângă Dublin, în Irlanda, la castelul Luttrellstown, o construcţie gotică ce datează din 1794. La nuntă au luat parte în jur de 230 de invitaţi.

Doar tiara miresei a costat 30.000 $ şi a fost recent scoasă la licitaţie.

Domeniul castelului Luttrellstown, unde a avut loc evenimentul.

Madonna şi Guy, în vremurile în care fericirea li se citea pe chip.

Madonna & Guy Ritchie

Impozantul castel Skibo din Scoţia.

“Material Girl” nu putea să nu aibă o nuntă de calibru. Invitaţii au petrecut bine păziţi la castelul Skibo din Scoţia, iar întregul eveniment a costat 1,5 milioane $. Pentru rochia în stil spaniol, semnată Stella McCartney, Madonna a plătit 80.000 $. Cei doi au divorţat după 10 ani de căsnicie, Guy rămânând cu proprietatea Ashcombe din Wiltshire, care valorează 10 milioane de lire sterline, şi alte 10 milioane în cont, cu menţiunea de a nu vorbi niciodată despre anii petrecuţi alături de divă. Divă care nu s-a sfiit să îl numească “retardat emoţional” în faţa fanilor.  

Zâmbetele lor sincere, de milioane de dolari.

Tom Cruise & Katie Holmes 

Uniţi sau nu în numele Scientologiei, cei doi şi-au jurat iubire veşnică... degeaba, pe 18 noiembrie 2006, în oraşul Bracciano, lângă Roma. Castelul Odescalchi, construit în secolul 15, a găzduit o superbă ceremonie în stil medieval. 900.000 $ a costat doar cazarea invitaţilor, iar vinul 180.000 $. Mireasa a purtat o rochie din colecţia Armani, designerul însuşi aflându-se printre invitaţi. Sub focurile de artificii, Andrea Bocelli a ţinut un adevărat concert în cinstea mirilor.

Nunta de la castelul Odescalchi a costat peste 2 milioane $.

Nimeni nu a crezut că Liz va fi înşelată fără scrupule.

Elizabeth Hurley & Arun Nayar 

În 2007, actriţa şi afaceristul indian au petrecut ca în poveşti pe parcursul a opt zile, având parte de două ceremonii. Timp de şase zile, au stat în mai multe oraşe din India, iar ceremonia finală a avut loc la castelul Sudeley din zona Londrei. Totul a costat 2,5 milioane $, din care 300.000 $ zborurile cu avionul privat şi 100.000 $ cazarea invitaţilor. O petrecere tradiţională hindu a fost ţinută şi în Mumbai, la palatul Maharaja of Jodphur. Totul a fost atât de secret, încât telefoanele invitaţilor au fost reţinute la intrare. Din păcate, banii au fost aruncaţi pe fereastră, căci în 2011 au divorţat, după ce Arun a fost surprins sărutându-se cu jucătoarea de cricket - Shane Warne.

Castelul Sudeley , una dintre locaţiile petrecerii.

Cea de-a doua locaţie pentru petrecere, palatul din Mumbai.

O iubire greu încercată, dar care rezistă tentaţiilor Hollywoodului.

Michael Douglas & Catherine Zeta – Jones

Iată un cuplu pe care zvonurile despre divorţ nu l-au ocolit, dar care, parcă pentru a demonstra contrariul, a luptat până în prezent. Cei doi sunt căsătoriţi din 2000, iar nunta a costat 1,5 milioane $, Catherine purtând o rochie Christian Lacroix estimată la 140.000 $. Printre invitaţii care au petrecut la Bacara Resort din Santa Barbara s-au numărat Jack Nicholson şi Michael Caine.

Resortul de lux Bacara din Santa Barbara.

Elton John & David Furnish 

"Nunta" a avut loc chiar înainte de Crăciun, în 2005.

Cei doi au avut o ceremonie ca o recepţie, ţinută la reşedinţa din Windsor. Costurile pentru fiecare invitat s-au ridicat la 2500 $, iar întreaga “nuntă” a costat aproximativ 2 milioane $.

Mulţi spun că a fost o nuntă de ochii lumii, dar pentru a-şi rotunji veniturile din publicitate.

Kim Kardashian

Deşi multe dintre costurile ambelor sale nunţi au fost acoperite de postul de televiziune E! sau de către sponsori, aceasta nu s-a sfiit să afişeze opulenţa cu care ne-a obişnuit. Prima nuntă, cea din 2011 cu jucătorul NBA Kris Humphries, a costat nici mai mult, nici mai puţin de 10 milioane $. Mireasa a schimbat trei creaţii semnate Vera Wang, fiecare în valoare de 20.000 $, 10.000 $ a plătit pentru invitaţii şi 6000 $ pentru tort. Căsătoria a durat doar 72 de zile.

Pe 24 mai 2014, aceasta se căsătorea cu celebrul rapper Kanye West, având parte de o ceremonie ceva mai “ieftină”, doar 2,8 milioane $, la Fortul Belvedere din Florenţa, pe care l-au închiriat 410.000 $.

Să sperăm că de data aceasta nu mai mimează fericirea.

O nuntă de 10 milioane $.

Michael Jordan & Yvette Prieto

Poate că era a doua nuntă fastuoasă pentru jucătorul de baschet, dar legenda NBA nu s-a zgârcit atunci când s-a căsătorit cu modelul Yvette. Peste 300 de invitaţi au luat parte la ceremonia ce a avut loc în Palm Springs şi care a costat 10 milioane $.

Un cuplu care a păstrat discreţia încă de la nuntă.

Justin Timberlake & Jessica Biel 

Se spune că au cheltuit 6 milioane $ pentru nunta lor secretă, ce a avut loc în Italia. Cei doi au plătit transportul invitaţilor, pe care i-au cazat la resortul Borgo Egnazia, unde a avut loc şi petrecerea. Mireasa a purtat o rochie atipică, roz, semnată Giamattista Valli.

Superbul resort Borgo Egnazia.

Chelsea Clinton & Marc Mezvinsky 

Nunta celor doi a avut loc pe domeniul Astor Courts, pe 31 iulie 2013.

Fiica fostului preşedinte a cheltuit o mică avere pentru a pecetlui iubirea cu consilierul financiar şi schiorul Marc Mezvinsky. Se zvoneşte că ceremonia ar fi costat 5 milioane $. 250.000 $ au plătit pentru aranjamentele florale, 250.000 $ pentru repetiţia de nuntă, 30.000 $ pentru pază şi protecţie şi 15.000 $ pentru toaletele exterioare.

Nimic nu prevestea eşecul amoros al celor doi, care s-a transformat în cel mai mare regret al lui Paul.

Paul McCartney & Heather Mills 

Solistul Beatles şi-a unit destinul cu cel al lui Heather Mills în 2002, plătind 3,2 milioane $ pentru nuntă. Slujba religioasă s-a ţinut la o biserică din secolul 17, în Anglia, iar printre invitaţi s-au numărat Elton John şi Ringo Star. Trebuie să recunoaştem că nunta a costat puţin prin comparaţie cu divorţul, McCartney plătindu-i lui Heather 45 milioane $ în 2008 şi declarând că aceasta a fost cea mai mare greşeală a vieţii lui.

O iubire despre care mulţi spun că are la bază interesul financiar al Salmei.

Salma Hayek & Francois – Henri Pinault 

Deşi ne-am fi aşteptat să fie o nuntă mult mai scumpă, ţinând cont de averea omului de afaceri francez, evenimentul a costat doar 3 milioane $. Rochia pe care a purtat-o a fost de la Balenciaga, iar la petrecere a cântat Bono.

Cei doi au avut parte de o nuntă superbă şi de un divorţ destul de discret.

Eva Longoria & Tony Parker

Devenită recent doamna Longoria – Baston, fosta “nevastă disperată” s-a căsătorit pe 7 iulie 2007 cu jucătorul de baschet Tony Parker. Nunta a avut loc în Maincy, la sud de Paris, în castelul Vaux - le – Vicomte. Evenimentul a costat 1,5 milioane $, doar rochia miresei, creată de Angel Sanchez, valorând 75.000 $.

Prima ei nuntă a avut loc la castelul Vaux - le – Vicomte.

Eva s-a căsătorit cu Antonio Baston pe 21 mai, în Valle Bravo, Mexic.

Foto: Pinterest, Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg