O altă vedetă şi-a pus implanturi în... posterior! Cum arată acum?

25 iulie, 2016
Glastonbury Festival 2013   Day 3 jpeg

Trendul posterioarelor imense şi-al taliei minuscule a început să ia amploare, pesemne. Gata cu formele naturale cu care le-a înzestrat generos mama natură, unele femei vor şi mai mult.

După modelul lui Kim Kardashian, care şi-a mărit fundul considerabil cu ajutorul implanturilor încât trupul ei arată chiar disproporţionat, o altă figură feminină celebră a apelat la operaţie estetică.

Iggy Azalea, cu un posterior mai pronunţat

“Încă un fund artificial”, a comentat un internaut referitor la posteriorul upgradat la cântăreţei de rap Iggy Azalea. Blonda a postat pe contul ei de Instagram un selfie din baia casei sale, cu ea în bustieră şi chiloţi albi, surprinzând în oglindă un posterior cât se poate de generos, cu mult mai… voluminos decât cel pe care-l avea până acum. Diferenţele între măsurile corpului său au devenit neplăcute pentru fani, care au mustrat-o pentru faptul că ar fi apelat la implanturi artificiale pentru fund.

Rapperiţa în 2013, când nu avea posteriorul augmentat

“Fundul acela pare atââââât de fals” sau “Posterior artificial. Proporţiile nu se potrivesc” sunt doar câteva dintre acuzaţiile primite de Iggy. Deşi intervenţia estetică n-a fost confirmată de rapperiţa de 26 de ani, fotografia spune destul. Noroc pentru Iggy că, totuşi, nu toţi fanii ei sunt deranjaţi de alegerea sa, căci au existat şi susţinători ai siluetei sale clepsidră. “Pentru cei care spun că fundul ei e fals… n-aveţi altceva mai bun de făcut cu vieţile voastre? Dacă e fals, cui îi pasă? Oamenii au dreptul să facă ce vor cu corpul lor şi să se simtă bine cu ei înşişi… şi cred că arată mişto aşa, fie că e plastic sau nu, e o persoană care nu ar trebui să întâmpine atâta ură”, a comentat un internaut.

Iggy şi-a mărit sânii la început de 2015

Iggy Azalea nu este străină de intervenţii estetice, dat fiind că inserarea implanturilor în fesieri ar fi a treia de acest gen. Tânăra rapperiţă, care ţine mult la aspectul ei fizic, a recunoscut fără jenă că şi-a pus implanturi şi pentru mărirea sânilor şi că a urmat o rinoplastie. Totul pentru a se simţi mai bine în pielea ei. Ce-I drept, operaţiile au fost discrete şi plăcute, însă această ultimă intervenţie pare c-a fost cam mult.

Cu Dr. Ghavam, cel care i-a realizat operaţia de mărire a sânilor



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg