O bâtă plină de sânge, găsită în locuinţa lui Oscar Pistorius

18 februarie, 2013

Poliţia sud-africană a găsit o bâtă de baseball plină de sânge în locuinţa lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic care şi-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, un fost fotomodel sud-african

Poliţia sud-africană a găsit o bâtă de baseball plină de sânge în locuinţa lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic care şi-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, un fost fotomodel sud-african, de Sfântul Valentin. "Bâta era plină de sînge, criminaliştii vor spune despre ce este vorba", a declarat o sursă apropiată anchetei, care a menţionat că Reeva avea capul zdrobit.

Presa susţine că poliţiştii au trei ipoteze: Pistorius şi-ar fi agresat iubita cu bâta, Reeva ar fi utilizat-o pentru a se apăra sau sportivul s-a folosit de bâtă pentru a sparge uşa de la baia în care tânăra s-a refugiat.

Oscar Pistorius, 26 de ani, ar fi tras primul glonţ din cameră, înainte ca Reeva să reuşească să se închidă în baie. Ea a fost atinsă de patru gloanţe de 9mm, din care două au fost în cap.

În momentul în care poliţia a sosit la locuinţa sa, Pistorius cobora scările purtând în braţe trupul tinerei şi tremurând. Reeva Steenkamp, 29 de ani, respira încă şi el a încercat s-o resusciteze. Oscar i-ar fi spus surorii sale, Aimée, că s-a întâmplat ceva îngrozitor şi că a confundat-o pe Reeva Steenkamp cu un hoţ, deşi nu au existat urme de intrare prin efracţie.

Vecinii celor doi susţin că Oscar şi Reeva s-au certat foarte tare miercuri seară, fiind nevoie chiar de intervenţia gardienilor de la domeniul unde locuia Pistorius.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg