O ghicitoare a prezis moartea lui Natalie Wood: „Să se ferească de ape întunecate!” Actriţa a murit noaptea înecată

20 iunie, 2020
1 pe barca jpg jpeg

Natalia Nikolaevna Zakharenko se trăgea dintr-o familie de imigranţi ruşi, care au rămas superstiţioşi toată viaţa lor. Mama actriţei a apelat chiar la o ghicitoare pentru a prezice viitorul strălucit al celui mai important dintre copiii ei, faimoasa câştigătoare a patru Globuri de Aur şi a trei nominalizări Oscar. Însă ceea ce a avut ea de spus despre Natalia n-a fost numai de bine...

aaaaaaaaaa jpg jpeg

Natalie Wood n-a trăit mult, însă şi-a început cariera actoricească la numai patru ani, la insistenţele mamei ahtiate după bani şi faimă, şi a lăsat în urma ei o moştenire incomensurabilă, prin filme precum Rebel Without a Cause (1955), West Side Story (1961) şi Splendor in the Grass (1961). În cei 43 de ani de viaţă, starul hollywoodian nu şi-a neglijat nici viaţa personală, devenind soţie de trei ori – s-a măritat cu actorul Robert Wagner de două ori – şi mamă tot de atâtea ori.

Începuturile...

De mică a fost direcţionată spre cinema de către mama ei, Maria, care visase, în adolescenţa ei, să devină actriţă sau balerină. Cum nu şi-a putut îndeplini acest vis, din cauza circumstanşelor politice şi istorice din ţara natală – care au şi forţat-o să părăsească Rusia pentru un tărâm mai paşnic şi mai prietenos – , mama vedetei şi-a proiectat propriile dorinţe asupra copilului care prezenta cel mai mare potenţial, Natasha.

18 tot copil jpg jpeg

Natalia şi-a început frumoasa ei carieră din Cetatea Filmului după ce a fost descoperită, din întâmplare, de un cineast şi chemată negreşit la un casting când n-avea încă 5 ani. Şi micuţa actriţa s-a descurcat de minune la filmări chiar fără să aibă vreo pregătire profesională mai mult decât filmele pe care le viziona cu mama ei în mod constant.

copil jpg jpeg

Iar, când întâmpina greutăţi în a interpreta cât mai bine anumite trăiri, beneficia întotdeauna de ajutorul mamei ei. De pildă, dacă nu putea plânge la comandă, mama ei se afla undeva lângă camera de filmat şi rupea în bucăţi, sub privirile fetiţei, un fluture viu, lucru care-o îndurera vădit pe copilă şi-o făcea să verse lacrimi sincere.

Frica de apă

Mânată de dorinţa arzătoare ca fiica ei să ajungă un star hollywoodian, Maria a apelat chiar la o ghicitoare, care să-i prezică tinerei Natalia un viitor măreţ în cinematografia americană. Lucru pe care aceasta l-a şi făcut! Ghicitoarea de origine rusă a ţinut să-i precizeze Mariei că fiica ei mijlocie va ajunge mare în viaţă, dar că va trebui să se ferească de ape întunecate.

15 apa jpg jpeg

„Mi-e frică de apă, de râuri întunecate, ape adânci, ape întinse şi întunecate”, spunea chiar Natalie la maturitate. Cel mai probabil mama ei îi insuflase, de mică, această teamă, Maria fiind foarte superstiţioasă şi prăpăstioasă.

apa neagra jpg jpeg

Din păcate, spusele ghicitoarei au devenit realitate. Pe 28 noiembrie 1981, Natalie se afla cu soţul ei, Robert Wagner, şi partenerul ei din filmul Brainstorm şi presupusul ei iubit, Chistopher Walken, pe barca celor doi soţi. În cursul serii, Robert şi Christopher s-au certat, lucru confirmat şi de proprietarii altor bărci din apropiere, iar în dimineaţa zilei de 29 noiembrie, la ora 8, a fost descoperit trupul neînsufleţit al actriţei.

Sfârşitul

19 tot apa jpg jpeg

Natalie Wood se înecase. În ape întunecate, fix cum spusese ghicitoarea în copilăria ei. Nu se ştie nici în ziua de azi cum s-a petrecut totul, cauza exactă a morţii subite şi premature a lui Wood. Tot ce ştim e că acesta a fost destinul uneia dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood şi nimeni şi nimic nu i s-a putut opune.

13 profimedia 0499408501 jpg jpeg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram