O ghicitoare a prezis moartea lui Natalie Wood: „Să se ferească de ape întunecate!” Actriţa a murit noaptea înecată

20 iunie, 2020
1 pe barca jpg jpeg

Natalia Nikolaevna Zakharenko se trăgea dintr-o familie de imigranţi ruşi, care au rămas superstiţioşi toată viaţa lor. Mama actriţei a apelat chiar la o ghicitoare pentru a prezice viitorul strălucit al celui mai important dintre copiii ei, faimoasa câştigătoare a patru Globuri de Aur şi a trei nominalizări Oscar. Însă ceea ce a avut ea de spus despre Natalia n-a fost numai de bine...

aaaaaaaaaa jpg jpeg

Natalie Wood n-a trăit mult, însă şi-a început cariera actoricească la numai patru ani, la insistenţele mamei ahtiate după bani şi faimă, şi a lăsat în urma ei o moştenire incomensurabilă, prin filme precum Rebel Without a Cause (1955), West Side Story (1961) şi Splendor in the Grass (1961). În cei 43 de ani de viaţă, starul hollywoodian nu şi-a neglijat nici viaţa personală, devenind soţie de trei ori – s-a măritat cu actorul Robert Wagner de două ori – şi mamă tot de atâtea ori.

Începuturile...

stanga
dreapta
11 profimedia 0499408505 jpg jpeg
16 barca din nou jpg jpeg
15 apa jpg jpeg
1 pe barca jpg jpeg
12 profimedia 0499408502 jpg jpeg
13 profimedia 0499408501 jpg jpeg
14 profimedia 0097115944 jpg jpeg
18 tot copil jpg jpeg
19 tot apa jpg jpeg

De mică a fost direcţionată spre cinema de către mama ei, Maria, care visase, în adolescenţa ei, să devină actriţă sau balerină. Cum nu şi-a putut îndeplini acest vis, din cauza circumstanşelor politice şi istorice din ţara natală – care au şi forţat-o să părăsească Rusia pentru un tărâm mai paşnic şi mai prietenos – , mama vedetei şi-a proiectat propriile dorinţe asupra copilului care prezenta cel mai mare potenţial, Natasha.

18 tot copil jpg jpeg

Natalia şi-a început frumoasa ei carieră din Cetatea Filmului după ce a fost descoperită, din întâmplare, de un cineast şi chemată negreşit la un casting când n-avea încă 5 ani. Şi micuţa actriţa s-a descurcat de minune la filmări chiar fără să aibă vreo pregătire profesională mai mult decât filmele pe care le viziona cu mama ei în mod constant.

copil jpg jpeg

Iar, când întâmpina greutăţi în a interpreta cât mai bine anumite trăiri, beneficia întotdeauna de ajutorul mamei ei. De pildă, dacă nu putea plânge la comandă, mama ei se afla undeva lângă camera de filmat şi rupea în bucăţi, sub privirile fetiţei, un fluture viu, lucru care-o îndurera vădit pe copilă şi-o făcea să verse lacrimi sincere.

Frica de apă

Mânată de dorinţa arzătoare ca fiica ei să ajungă un star hollywoodian, Maria a apelat chiar la o ghicitoare, care să-i prezică tinerei Natalia un viitor măreţ în cinematografia americană. Lucru pe care aceasta l-a şi făcut! Ghicitoarea de origine rusă a ţinut să-i precizeze Mariei că fiica ei mijlocie va ajunge mare în viaţă, dar că va trebui să se ferească de ape întunecate.

15 apa jpg jpeg

„Mi-e frică de apă, de râuri întunecate, ape adânci, ape întinse şi întunecate”, spunea chiar Natalie la maturitate. Cel mai probabil mama ei îi insuflase, de mică, această teamă, Maria fiind foarte superstiţioasă şi prăpăstioasă.

apa neagra jpg jpeg

Din păcate, spusele ghicitoarei au devenit realitate. Pe 28 noiembrie 1981, Natalie se afla cu soţul ei, Robert Wagner, şi partenerul ei din filmul Brainstorm şi presupusul ei iubit, Chistopher Walken, pe barca celor doi soţi. În cursul serii, Robert şi Christopher s-au certat, lucru confirmat şi de proprietarii altor bărci din apropiere, iar în dimineaţa zilei de 29 noiembrie, la ora 8, a fost descoperit trupul neînsufleţit al actriţei.

Sfârşitul

19 tot apa jpg jpeg

Natalie Wood se înecase. În ape întunecate, fix cum spusese ghicitoarea în copilăria ei. Nu se ştie nici în ziua de azi cum s-a petrecut totul, cauza exactă a morţii subite şi premature a lui Wood. Tot ce ştim e că acesta a fost destinul uneia dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood şi nimeni şi nimic nu i s-a putut opune.

13 profimedia 0499408501 jpg jpeg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg