O ultimă şansă! Vezi ce-i cere soţia lui Patrick Dempsey pentru a nu divorţa!

27 noiembrie, 2015
80th Annual Academy Awards   Arrivals jpeg

Patrick şi soţia sa, Jillian Dempsey, au anunţat la începutul acestui an că vor divorţa după mai bine de 15 ani de căsnicie. Însă, ca-n cazul multor altor celebrităţi, nu lipsa de iubire a fost cauza despărţirii. De aceea, mai există o şansă ca relaţia celor doi să continue.

Sunt căsătoriţi de 15 ani

„Jill este dispusă să renunţe la divorţ dacă Patrick îi va îndeplini dorinţele”, spune o sursă pentru RadarOnline.

Se pare că încă-soţia starului din Anatomia lui Grey îi cere acestuia să renunţe la multe lucruri, pentru ca relaţia lor să poată continua. Mai precis, Jill este dispusă să mai acorde o şansă mariajului ei cu Patrick, atât vreme cât acesta renunţă la pasiunile sale şi o pune pe ea mai presus de orice. Vorbim, desigur, despre pasiunea lui Patrick pentru cursele de maşini, din cauza cărora actorul pleca de acasă cu săptămânile sau chiar lunile.

Potrivit aceloraşi surse, Jill crede că Patrick i-a fost infidel în tot acel timp în care era plecat pentru cursele de maşini, aşa că acum îi cere să renunţe la aşa ceva.

Iar dacă e să plecăm urechea la faptul că Patrick este disperat să-şi recapete soţia, înseamnă că acesta va fi pus în poziţia de a alege între Jill şi pasiunea sa pentru viteză. Oare ce va alege?

Amintim că cei doi au fost văzuţi recent în Paris, bucurându-se împreună de o plimbare cu bicicletele.