O veste tristă! Courteney Cox, părăsită de logodnic?

30 noiembrie, 2015
Amazon Premiere Screening For Original Drama Series "Hand Of God" jpeg

Umblă vorba că simpatica actriţă din Friends şi Cougar Town ar fi fost părăsită de logodnicul ei mai tânăr, rockerul Johnny McDaid, în secret, de acum o lună! Dar cât de adevărat ar putea fi zvonul?

Potrivit surselor tabloidului The Hollywood Life, frumosul cuplu logodit anul trecut s-ar fi destrămat acum câteva săptămâni. “Se duceau şi la terapie de cuplu pentru că aveau probleme şi se certau mereu, despre orice”, ar fi spus un apropiat. “Dar el a decis că trebuie să se separe de ea. Nu a avut un motiv anume, dar, în principu, a spus că vrea să se concentreze pe muzică şi nu mai poate suporta certurile”.

Johnny McDaid şi Courteney Cox se iubesc de 2 ani încoace. Surse spun că dragostea lor a luat sfârşit recent...

Ar fi păcat să fie adevărat, totuşi, căci bruneta de 51 de ani părea incredibil de fericită cu logodnicul ei de 39 de ani, cu care forma o pereche de doi ani. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun, cântăreţul Ed Sheeran, care i-a lăudat foarte des pentru faptul că se înţeleg atât de bine şi că s-au şi mutat împreună. Acum, însă, mai multe tabloide anunţă că Johnny McDaid nu doar că s-ar fi despărţit de vedetă, dar s-ar fi şi mutat din casa lor, înapoi în Marea Britanie.

“E foarte deprimată în legătură cu asta... e foarte supărată. Se simte mizerabil”, a adăugat sursa despre Courteney Cox. Noi sperăm să nu confirme această veste niciunul dintre ei, pentru că ar fi o veste tristă şi nedorită.

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg