Obsesia lui Charlie Chaplin pentru adolescente. Pedofilia în Vechiul Hollywood

4 septembrie, 2019
1 gettyimages 2638059 jpg jpeg

Personajul inocent pe care starul filmelor mute îl interpreta pe marele ecran nu se asemăna deloc cu cine era actorul în viaţa reală…

Charlie Chaplin avea o slăbiciune pentru femeile foarte tinere, de fapt pentru adolescente. Când avea 29 de ani s-a însurat pentru prima dată, iar la altar l-a însoţit o puştoaică de numai 16 ani, pe nume Mildred Harris (cu care s-a însurat în 1918). Mariajul lor n-a durat mult (până în 1920), cel mai probabil diferenţa de vârstă dintre cei doi soţi şi-a spus cuvântul. Aşadar Chaplin a divorţat şi a început să-şi caute o nouă nevastă.

gettyimages 2638082 jpg jpeg

Surprinzător sau nu, a doua soţie a lui Charlie avea tot 16 ani! În 1924, adolescenta Lita Grey s-a măritat cu starul filmelor City Lights, Modern Times şi The Great Dictator pentru că se afla într-o situaţie delicată – era însărcinată. Doar că mariajul celor doi nu a rezolvat problema tinerei, dimpotrivă. Cei doi soţi au avut numeroase discuţii în contradictoriu, iar doamna Chaplin a şi declarat, la un moment dat, că partenerul ei de viaţă a încercat să o convingă să facă avort. Divorţul scandalos dintre ei – care s-a petrecut după 3 ani de mariaj – i-a afectat reputaţia celui mai mare actor al secolului XX.

gettyimages 634241451 jpg jpeg

Patru mariaje

gettyimages 3432880 jpg jpeg

Cu toate că trecuse deja prin două eşecuri maritale, Chaplin a mai dat încă două şanse mariajului. A treia căsnicie a fost cu o femeie de asemenea tânără, Paulette Goddard pe numele ei (cu care a fost căsătorit din 1936 până în 1942), iar a patra oară a cerut-o de soţie pe o adolescentă de 18 ani, Oona O’Neill. Iar el avea pe-atunci 50 şi ceva de ani.

gettyimages 3287905 jpg jpeg

Perversiuni sexuale

gettyimages 2638088 jpg jpeg

Ultimul mariaj al superstarului hollywoodian a fost şi cel care a durat toată viaţa lui, adică până la 88 de ani. Pare că îşi găsise fericirea în cuplu şi cel mai probabil aşa şi era, însă mariajul lui Charlie nu era nici pe departe unul tradiţional.

gettyimages 104324104 jpg jpeg

Chaplin a fost cunoscut, la vremea lui, ca un playboy veritabil, un cuceritor de femei tinere care nu se putea limita la o singură persoană de sex feminin în viaţa lui, ci adora să experimenteze, să treacă dincolo de limitele impuse de societate. Mai mult decât infidelitatea, legendarul actor şi regizor a fost tentat şi de anumite comportamente sexuale deviante. Nu se cunosc multe amănunte despre acest lucru, însă succesul răsunător pe care l-a avut la Hollywood cu siguranţă că i-a prilejuit acestuia numeroase aventuri amoroase chiar la limita legii.

gettyimages 55740055 jpg jpeg

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg