Obsesia lui Charlie Chaplin pentru adolescente. Pedofilia în Vechiul Hollywood

4 septembrie, 2019
1 gettyimages 2638059 jpg jpeg

Personajul inocent pe care starul filmelor mute îl interpreta pe marele ecran nu se asemăna deloc cu cine era actorul în viaţa reală…

Charlie Chaplin avea o slăbiciune pentru femeile foarte tinere, de fapt pentru adolescente. Când avea 29 de ani s-a însurat pentru prima dată, iar la altar l-a însoţit o puştoaică de numai 16 ani, pe nume Mildred Harris (cu care s-a însurat în 1918). Mariajul lor n-a durat mult (până în 1920), cel mai probabil diferenţa de vârstă dintre cei doi soţi şi-a spus cuvântul. Aşadar Chaplin a divorţat şi a început să-şi caute o nouă nevastă.

gettyimages 2638082 jpg jpeg

Surprinzător sau nu, a doua soţie a lui Charlie avea tot 16 ani! În 1924, adolescenta Lita Grey s-a măritat cu starul filmelor City Lights, Modern Times şi The Great Dictator pentru că se afla într-o situaţie delicată – era însărcinată. Doar că mariajul celor doi nu a rezolvat problema tinerei, dimpotrivă. Cei doi soţi au avut numeroase discuţii în contradictoriu, iar doamna Chaplin a şi declarat, la un moment dat, că partenerul ei de viaţă a încercat să o convingă să facă avort. Divorţul scandalos dintre ei – care s-a petrecut după 3 ani de mariaj – i-a afectat reputaţia celui mai mare actor al secolului XX.

gettyimages 634241451 jpg jpeg

Patru mariaje

gettyimages 3432880 jpg jpeg

Cu toate că trecuse deja prin două eşecuri maritale, Chaplin a mai dat încă două şanse mariajului. A treia căsnicie a fost cu o femeie de asemenea tânără, Paulette Goddard pe numele ei (cu care a fost căsătorit din 1936 până în 1942), iar a patra oară a cerut-o de soţie pe o adolescentă de 18 ani, Oona O’Neill. Iar el avea pe-atunci 50 şi ceva de ani.

gettyimages 3287905 jpg jpeg

Perversiuni sexuale

gettyimages 2638088 jpg jpeg

Ultimul mariaj al superstarului hollywoodian a fost şi cel care a durat toată viaţa lui, adică până la 88 de ani. Pare că îşi găsise fericirea în cuplu şi cel mai probabil aşa şi era, însă mariajul lui Charlie nu era nici pe departe unul tradiţional.

gettyimages 104324104 jpg jpeg

Chaplin a fost cunoscut, la vremea lui, ca un playboy veritabil, un cuceritor de femei tinere care nu se putea limita la o singură persoană de sex feminin în viaţa lui, ci adora să experimenteze, să treacă dincolo de limitele impuse de societate. Mai mult decât infidelitatea, legendarul actor şi regizor a fost tentat şi de anumite comportamente sexuale deviante. Nu se cunosc multe amănunte despre acest lucru, însă succesul răsunător pe care l-a avut la Hollywood cu siguranţă că i-a prilejuit acestuia numeroase aventuri amoroase chiar la limita legii.

gettyimages 55740055 jpg jpeg

foto - Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg