Oprah se pregăteşte de nuntă

9 iunie, 2012

După mai bine de 25 de ani de trăit împreună cu Stedman Graham, celebra realizatoare TV s-a hotărât, în sfârşit, să facă pasul cel mare. Cum de s-a convins Oprah (58)

După mai bine de 25 de ani de trăit împreună cu Stedman Graham, celebra realizatoare TV s-a hotărât, în sfârşit, să facă pasul cel mare. Cum de s-a convins Oprah (58) că a venit vremea să-şi pună pirostriile?

N-a cuprins-o melancolia odată cu înaintarea în vârstă şi nici sentimentele pentru partenerul ei nu-i îndreaptă subit paşii spre altar, ci a luat acestă decizie în urma întocmirii unui plan de business cât se poate de profitabil. Mai exact, celebra mulatră e capabilă să renunţe la statutul de femeie necăsătorită doar pentru a-şi salva canalul OWN de la faliment. Lansat cu surle şi trâmbiţe în ianuarie 2011, postul TV n-a reuşit să le cucerească pe telespectatoarele americane, lăsând-o pe proprietara sa în situaţia de-a căuta ASAP o variantă salvatoare. Şi ce alt show ar putea bate recordurile de audienţă în rândul admiratoarelor lui Oprah decât nunta idolului lor, desfăşurată în faţa camerelor de luat vederi? După modelul starului de reality show Kim Kardashian, care s-a căsătorit în văzul lumii, mogulul plănuieşte aceeaşi lovitură de imagine!

Prin urmare, i-a dezvăluit iubitului ei planul său măreţ şi i-a cerut colaborarea. Pentru a nu risca un răspuns negativ, Oprah şi-a „împachetat” propunerea în cel mai tentant mod posibil: i-a oferit acestuia 100 de milioane de dolari drept recompensă pentru „loialitatea” sa. Un apropiat de-ai cuplului a povestit cum au decurs „negocierile”: „Ea a izbucnit în lacrimi, spunând că lucrurile nu funcţionează cum trebuie la OWN. Apoi i-a spus lui: «Tu ai fost întotdeauna bărbatul potrivit pentru mine. Ce zici, te însori, în sfârşit, cu mine?» După care el i-a replicat: «În urmă cu 20 de ani, când te-am cerut eu de soţie, probabil că n-ai vrut să-ţi schimbi numele în Oprah Graham. Lăsând gluma la o parte, trebuie să recunosc că eşti foarte generoasă cu mine».” Şi pentru a pecetlui înţelegerea lor, Stedman plănuieşte să-i ofere jumătăţii sale inelul oferit de mama sa, Mary, pe patul de moarte. „E un diamant de dimensiuni mici, dar are valoare sentimentală, iar acest lucru o va impresiona pe cea care-l va purta”, precizează sursa. Ce altceva să-i oferi femeii care deţine tot ceea ce-şi doreşte şi e pe cale să-şi mărească şi mai mult averea (estimată, în martie 2012, la 2,7 miliarde de dolari)?Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE