Paris Hilton a rămas fără tort la petrecerea aniversară de 30 de ani

18 februarie, 2011
bratara jpeg

După ce un necunoscut a reuşit să pătrundă la petrecerea aniversară a răsfăţatei moştenitoare, acesta a pândit momentul oportun pentru a-i fura tortul.

După ce un necunoscut a reuşit să pătrundă la petrecerea aniversară a răsfăţatei moştenitoare, acesta a pândit momentul oportun pentru a-i fura tortul.

Totul a apărut pe pagina de Facebook a hoţului, un anume Paz, care a postat, pas cu pas, cum a reuşit să pună mâna pe tortul aniversar.

Ideea a aparţinut unui prieten de-al lui, Kevin, care i-a spus că-l poate ajuta să intre la petrecere. Iniţial, Paz s-a temut că nu va trece de gărzile de la intrare, dar s-a amestecat printre musafiri şi a reuşit să obţină o brăţară ca a tuturor celorlalţi invitaţi, aşa cum se poartă mai nou la toate petrecerile de bonton.

image

Odată ajunşi înăuntru, Paz şi Kevin au consumat nestingheriţi mai multe shoturi şi pahare cu şampanie, servite de chelneriţe dezbrăcate, pictate pe corp şi cu aripi de nimfă ataşate de umeri. Cei doi intruşi au fost impresionaţi nu numai de servire, ci şi de dansatorul de breakdance costumat în Iron Man, care a dat un adevărat spectacol de coregrafie şi lumini.

image

După un timp, au apărut şi două torturi aniversare, iar Paris a suflat în lumânările puse pe unul dintre ele. Şase open-baruri i-au servit nonstop pe invitaţi, dar nimeni nu s-a repezit să guste şi din cele două torturi. Tocmai bine pentru Paz, care de-abia aştepta să pună mâna pe cel roşu, îmbrăcat în marzipan şi pe care scria Paris. În definitiv, tocmai ce aflase de la chelneri că deliciosul desert aniversar costase 2.000 de dolari, dar că probabil va fi aruncat la gunoi, de vreme ce moştenitoarea ţine la silueta ei.

image

Paz n-a mai stat pe gânduri şi i-a spus lui Kevin că, dacă tot nu vrea nimeni tortul, îl va lua el. Zis şi făcut. Kevin a adus maşina, iar Paz a sustras tortul, chiar sub ochii paznicilor, pe care i-a păcălit dându-se drept valet.

În cele din urmă, Paris s-a trezit că i-a dispărut tortul roşu, pe care ar fi vrut să-l împartă cu iubitul ei. Doar că tortul se afla deja în livingul lui Paz: „E roşu. E delicios. Şi n-am nici cea mai mică idee ce-am să fac cu el“, şi-a încheiat postarea intrusul.

image

Foto: Facebook.com



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg