Paris Hilton face un milion de  dolari pe noapte

2 aprilie, 2012
x2 bca3d0a jpeg

Nu ne puneam problemă că Paris ar putea sărăci. Dar se pare că, deşi are conturile pline şi nici nu e vreun star care să producă bani din vreo ocupaţie anume, numele ei continuă să sporească avuţia familiei, fără prea mari eforturi.

Nu ne puneam problemă că Paris ar putea sărăci. Dar se pare că, deşi are conturile pline şi nici nu e vreun star care să producă bani din vreo ocupaţie anume, numele ei continuă să sporească avuţia familiei, fără prea mari eforturi.

Sunt oameni pe lumea asta care transformă în aur tot ce ating. Şi asta fără vreun efort anume. Cei mai mulţi dintre ei provin din familii înstărite, iar statutul lor privilegiat le aduce şi mai mulţi bani în conturi.

În această lume a bogaţilor, e de-ajuns să te numeşti Hilton. Chiar şi Paris Hilton care, şi aparent, dar mai ales la propriu, nu produce bani din vreo activitate anume. Desigur, a încercat să cânte şi să joace în câteva filmuleţe de duzină. Putea s-o facă şi mai rău decât i-a ieşit, în final. Dar Paris continuă să-şi sporească averea din simplul fapt că e o Hilton. E de-ajuns să-şi fâţâie funduleţul pe la câteva petreceri mondene ori să fie văzută făcând shopping din anumite magazine – căci sunt destule tinere imberbe care-i imită stilul şi-i transformă gusturile într-o adevărată modă.

image

Deunăzi, Paris a mai câştigat niscaiva bănuţi. Un milion de dolari, mai precis. De cheltuială, cum s-ar spune. Şi asta pentru o singură noapte şi pentru o singură apariţie mondenă, anume la deschiderea unui club de noapte din Sydney. Starleta a făcut efortul de a fi gazda inaugurării localului Marquee Night Club şi nu a trebuit decât să pozeze frumos la intrare şi să danseze spre satisfacţia VIP-urilor prezente la faţa locului, printre care şi câţiva prieteni ai săi: Slash, Ashlee Simpson şi Nick Lachey.

Nu-i rău. În timp ce unii plătesc din greu pentru distracţii în compania starurilor, alţii fac bani petrecând. E şi asta o filosofie de viaţă.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg