Pe câţi bani vor cânta Beyoncé şi Jay-Z la nunta lui Kim Kardashian?

23 mai, 2014

Starleta Kim Kardashian şi rapperul Kanye West urmează să se căsătorească sâmbătă, iar ultimele pregătiri de nuntă au intrat în linie dreaptă, inclusiv negocierile pentru recitalul familiei Knowles.

Starleta Kim Kardashian şi rapperul Kanye West urmează să se căsătorească sâmbătă, iar ultimele pregătiri de nuntă au intrat în linie dreaptă, inclusiv negocierile pentru recitalul familiei Knowles.

Beyoncé şi Jay-Z poartă ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" şi care finanţează o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a susţine "un scurt spectacol" în timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West se vor căsători sâmbătă, la Paris. Totuşi, locaţia nu este sigură, pentru că Palatul Versailles, unde şi-ar fi dorit să se căsătorească, nu permite organizarea de nunţi, potrivit răspunsului primit de la preşedintele comitetului care administrează Palatul, Catherine Pégard.

În această situaţie, e posibil ca petrecerea de nuntă ar urma să aibă loc sâmbătă seară la Florenţa, în Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici şi utilizată în prezent ca spaţiu expoziţional, potrivit presei italiene.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg