Petrecere de pomină pentru Naomi

25 martie, 2010

Naomi Campbell va sărbători schimbarea prefixului în mare stil, aşa cum îi stă bine unui supermodel. Prietenul ei miliardar, Vladimir Doronin, va organiza pentru iubita sa o petrecere de zile mari pe Riviera Franceză. Surse apropiate cuplului susţin că rusul va cheltui milioande de dolari pentru acest eveniment, care va coincide cu Festivalul de Film de la Cannes. Acesta vrea să invite la petrecerea divei de abanos căt mai multe staruri de la Hollywood, care vor fi prezente pe Coasta de Azur cu ocazia festivalului. „Naomi va avea o zi de naştere fastuoasă, la fel ca alte celebrităţi care şi-au marcat într-un asemenea mod împlinirea a 40 de ani: Sean Combs, Jay-Z şi Simon Cowell“, spune o sursă apropiată cuplului.

Naomi Campbell va sărbători schimbarea prefixului în mare stil, aşa cum îi stă bine unui supermodel. Prietenul ei miliardar, Vladimir Doronin, va organiza pentru iubita sa o petrecere de zile mari pe Riviera Franceză.

Surse apropiate cuplului susţin că rusul va cheltui milioane de dolari pentru acest eveniment, care va coincide cu Festivalul de Film de la Cannes. Acesta vrea să invite la petrecerea divei de abanos căt mai multe staruri de la Hollywood, care vor fi prezente pe Coasta de Azur cu ocazia festivalului.

„Naomi va avea o zi de naştere fastuoasă, la fel ca alte celebrităţi care şi-au marcat într-un asemenea mod împlinirea a 40 de ani: Sean Combs, Jay-Z şi Simon Cowell. Au fost trimise deja invitaţiile, iar vedetele care sunt pe listă vor fi aduse cu avione particulare de la New York, Londra şi Moscova“, spune o sursă apropiată cuplului.

Vladimir va încerca pe cât posibil să nu se dea de gol faţă de frumoasa britanică, ţinând secrete toate aceste pregătiri pentru petrecere. Cel mai probabil, „acţiunea“ va avea loc pe un iaht.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}