Picioarele sau posteriorul? Care este cel mai mare atu al lui Jennifer Lopez? FOTO

9 februarie, 2019
24 fotojet 25 jpg jpeg

Întreaga ei imagine este desăvârşită, iar JLo ştie mai bine ca nimeni alta să-şi etaleze silueta fără cusur de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu. Însă ce parte a trupului ei primeşte mai multe laude - picioarele bine lucrate la sală, expuse prin crăpături adânci ale rochiei, sau posteriorul bombat, care se ghiceşte prin ţinutele mulate?

Te uiţi la ea şi nu ştii cum de e posibil ca, la aproape 50 de ani, să arate atât de bine! Mai bine chiar decât când avea 20-30 de ani! E clar că beneficiază de sfaturile celor mai pricepuţi instructori de fitness, nutriţionişti, stilişti şi alţi numeroşi specialişti, însă tot nu-ţi vine să crezi că, la 49 de ani, le dă pur şi simplu clasă junelor la capitolul imagine SEXY.

Pe vremea când nu ştia să se pună în valoare pe covorul roşu...

image

Ca să aibă un fizic de nota 10, Jen munceşte mult la sală, iar rezultatele nu au întârziat sa apară. Trupul divei este mai tonifiat ca niciodată, iar atitudinea ei este de invidiat - emană bună dispoziţie şi sex appeal prin toţi porii, lucru vizibil de fiecare dată când îşi face apariţia în spaţiul public. 

Între timp, Jen a învăţat să ofere un adevărat spectacol pe covorul roşu...

image

Iar, în ceea ce priveşte stilul vestimentar care i se potriveşte mănuşă, Lopez preferă, de cele mai multe ori, să-şi expună cele mai bune atuuri fizice ale ei - picioarele şi/sau posteriorul. După cum se vede cu ochiul liber şi în imaginile din galeria foto, Jenny from the block se prezintă, de obicei, în lumina reflectoarelor într-o rochie care să lase la vedere picioarele, iar, pe scenă, este adepta unor costume mulate, care îi permit mişcări libere şi, bineînţeles, etalarea posteriorului care a transformat-o, de lungul anilor, într-o bombă sexy.

Nici pe scenă nu e mai prejos...

image


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate