Gerard Piqué a uitat-o pe Shakira, ce fericit îl face noua iubită! Tânăra de 23 de ani seamănă izbitor cu artista în tinerețe

1 septembrie, 2022
GettyImages Pique jpg

Fotbalistul s-a distrat ca un adolescent la o nuntă, în compania iubitei de 23 de ani.

Viață nouă, look nou, Gerard Piqué pare să o scoată din minți pe fosta sa parteneră, cu care are doi copii.

Fotbalistul a mers la o nuntă în Spania cu actuala sa iubită, în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti, semn că nu se mai ascunde de nimeni și de nimic, notează cotidianul Daily Mail.

Starul în vârstă de 35 de ani confirmă astfel toate zvonurile de până acum, cum că infidelitatea sa a fost cauza despărțirii de celebra artistă.

Interesant este cum noua iubită seamănă izbitor cu Shakira în tinerețe! Tânăra are părul lung, ondulat, chiar și silueta sa ne amintește de Shakira.

Cel mai nou cuplu a fost văzut și fotografiat în timp ce au participat împreună la o nuntă iberică în Costa Brava, Catalunia, sâmbătă, 20 august. Din fotografiile făcute de paparazzi, se observă că cei doi se simt minunat împreună, au fost surprinși râzând, bine dispuși, ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Pentru fotografi, apariția celor doi a fost un adevărat festin monden, iar comentariile legate de subiect s-au intensificat în presa spaniolă, zvonindu-se că Shakira este foarte furioasă după apariția imaginilor care nu mai lasă loc speculațiilor.

Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați unul lângă altul, nedezlipiți, vorbind, chicotind și chiar râzând în hohote, spre deliciul presei de scandal.

Gerard Piqué a mers la nuntă elegant, la costum și cămașă albă, fără cravată sau curea. Și-a păstrat un look lejer, cu haina deschisă și cămașa desfăcută la guler. Iubita sa a afișat un look foarte natural, părul blond și lung desfăcut fără a fi coafat, fără machiaj, dar și fără sutien. Rochia sa multicoloră și mulată s-a lipit perfect de formele sale tinerești, într-un aspect deloc studiat, iar femeia ne amintește mult de Shakira în tinerețe. Nu este primul caz când o parteneră este înlocuită cu alta mai tânără, dar care seamănă uimitor de mult! Caută sportivul o înlocuitoare sau îi e dor de Shakira, așa cum îl făcea să se simtă în urmă cu câțiva ani?

Cert este că artista pare ar fi furioasă de apariția publică a fotbalistului, scrie sursa citată, întrucât se pare că ar fi făcut un pact, ca nimeni să nu se afișeze cu un alt partener timp de 1 an.

Ei bine, Gerard nu a avut atâta răbdare. La doar trei luni de la despărțire, își vede mai departe de viață.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg