Planuri de nuntă pentru Johnny Depp şi Amber Heard

5 februarie, 2014
amber png

După o logodnă care s-a dorit a fi cât mai ascunsă, se pare că planurile de nuntă sunt foarte aproape de-a fi îndeplinite. Deşi Amber (27) a încercat din tot sufletul să-şi ascundă inelul de logodnă, se vorbeşte deja de o

După o logodnă care s-a dorit a fi cât mai ascunsă, se pare că planurile de nuntă sunt foarte aproape de-a fi îndeplinite. Deşi Amber (27) a încercat din tot sufletul să-şi ascundă inelul de logodnă, se vorbeşte deja de o nuntă pe o insulă privată, la care toţi invitaţii să ia parte la un grătar fastuos!

Citeşte şi:

Johnny Depp se însoară cu Amber Heard

Reacţia Vanessei Paradis la logodna lui Johnny Depp

FOTO Johnny Depp,schimbare radicală de look

Abia luna trecută am aflat de secreta logodnă dintre marele star de cinema şi iubita sa mai tânără cu 23 de ani, că deja există zvonuri privind ceremonia care îi va aduce la altar împreună. Cei doi plănuiesc să fie soţ şi soţie cu acte în regulă, nunta având loc pe o insulă privată în Bahamas, urmată de un mare grătar ţinut în aer liber.

image

“Vor avea parte de o petrecere privată, desculţi, pe plaja din Little Hall’s Pond Cay”, spun anumite surse. “După ceremonie, vor organiza un grătar unde nişte prieteni de-ai lui Johnny vor cânta. Nici el şi nici Amber nu vor ceva foarte strălucitor, în stilul Hollywood, amândoi ţin capetrecerea să fie foarte privată”, spun aceleaşi surse.

Amber şi Johnny Depp s-au cunoscut acum 3 ani, pe platourile de filmare pentru filmul Jurnalulunui băutor de rom, dar au devenit un cuplu abia după despărţirea marelui star de Vanessa Paradis, după 14 ani de relaţie. Piratul din Caraibe şi frumoasa franţuzoaică au împreună doi copii, Lily Rose(14) şi Jack (11).Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}