Previziune sumbră pentru mariajul Bennifer! Cine crede că această căsătorie e sortită eșecului

2 august, 2022
Ben și Jen (3) jpg

Primul soț al divei latino este de părere că această căsătorie nu are nicio șansă să reziste probei timpului.

Ojani Noa o consideră pe J Lo destul de frivolă și spune despre ea ”că-i place să fie îndrăgostită, dar că-și va pierde imediat apetitul, dacă mariajul se banalizează.”

Iar rutina este evident că apare în orice cuplu, mai devreme sau mai târziu. Totuși, ei au trecut cea mai mare probă a timpului: dragostea lor s-a reaprins după 18 ani de când au rupt prima logodnă.

Subiectul Bennifer este unul care atrage atenția tuturor. Și de la marea lor împăcare, oamenii au fost cu ochii pe ei. Din aprilie 2021, relația pare că merge brici, iar Jennifer are o capacitate fantastică de a se desprinde de trecut, căci la scurt timp după ce s-a despărțit de fostul logodnic, celebru A-Rod, a fost trup și suflet în relația cu Ben.

Totuși, primul soț al lui Jennifer bagă mâna-n foc că varianta Bennifer 2.0 nu va ține. Potrivit Daily Mail, Ojani Noa, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că această căsătorie intempestivă i-a readus în memorie foarte multe amintiri.

”Ben e soțul nr. 4. Eu eram primul și-mi spunea că sunt iubirea vieții ei. În noaptea nunții, mi-a făcut promisiuni fierbinți că vom fi împreună pentru toată viața.”, a declarat Ojani Noa sursei citate.

Pe lângă cele 4 căsnicii, Lopez a fost logodită de 6 ori, inclusiv cu starul „Good Will Hunting”, prima dată acum 20 de ani!

Cubanezul a ajuns încă din tinerețe în America, pe pământul făgăduinței, avea vise mari, iar iubirea cu J Lo i-a dat aripi.

Cu toate acestea, a înțeles că în America sunt și multe lucruri de fațadă. Iar dacă relația sa cu J Lo nu a funcționat, poate fi de vină și tinerețea. Căci așa cum mărturisea diva într-un interviu recent, iubirea matură este cu totul altceva. Sunt înlăturate orgoliile atât de prezente la tinerețe, iar Lopez era convinsă de viitorul alături de Affleck.

Previziunile lui Noa pot fi simple frustrări, pe care doar timpul le poate proba.

Între timp, Jennifer și Ben alimentează zvonurile că o mare petrecere de nuntă se pregătește. Adevărul este că la cât sunt de celebri, ar fi păcat să nu aibă o nuntă cu stil.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg