Prezentatorul emisiunii „Cesar şi câinii“, "omorât" pe Internet

4 decembrie, 2014
1518971 10152977261034954 4311507773210525019 o jpeg

Ieri, tot internetul fierbea la vestea că Cesar Millan, cel mai iubit realizator de emisiuni despre dresajul câinilor, difuzat la National Geographic, s-a stins din viaţă.

Ieri, tot internetul fierbea la vestea că Cesar Millan, cel mai iubit realizator de emisiuni despre dresajul câinilor, difuzat la National Geographic, s-a stins din viaţă.

Idolatrizat de milioane de oameni de pe întreaga planetă pentru talentul său formidabil în a dresa câinii, Cesar Millan (45) este un adevărat guru în domeniul dresajului de câini.

Mereu vesel, optimist şi generos, el n-a dat nicio clipă semne de boală ori de epuizare. Ieri, însă, o veste tristă făcea înconjurul lumii, cum că ar fi făcut un atac de cord şi ar fi decedat în cursul dimineţii, într-un spital din Santa Clarita, California. Chipurile, anunţul ar fi fost făcut de soţia sa, Jahira Dar.

Faptul că pe contul de socializare al lui Cesar nu a apărut nicio informaţie care să confirme zvonul i-a agitat pe fani.

“La început, ca să câştig încrederea şi respectul clienţilor mei, obişuiam să le plimb câinii gratis. Asta mi-a adus şi loialitatea lor”, a fost ultimul mesaj postat de Cesar pe pagina sa de Facebook, până la momentul la care internetul a început să vuiască cum că ar fi murit.

image

Abia după 24 de ore de la iniţierea zvonului, a venit şi infirmarea, într-o notă umoristică:

"Informaţiile cu privire la decesul antrenorului meu sunt mai mult decât exagerate. Din fericire, pot să vă spun că este în siguranţă, sănătos şi fericit. Pot să vă spun şi că m-a ţinut treaz toată noaptea cu sforăitul lui, a întârziat şi cu micul dejun, dar măcar am avut parte de-o plimbare de dimineaţă grozavă. Iar Cesar îmi tot spune: exerciţii, disciplină, afecţiune, cheia unei vieţi lungi, sănătoase şi echilibrate".

image

Dar cine este el şi de ce vestea morţii lui a îngrijorat oamenii de pe întreaga planetă?

Click pe următoarea pentru a citi mai multe despre Cesar!

Cesar Millan, fost imigrant ilegal, provenit dintr-un cartier sărac din Mexic, unde locuia cu familia într-o singură cameră, şi-a urmat chemarea şi a devenit cel mai celebru dresor de câini şi apoi vedetă internaţională.

„Am vrut să fiu cel mai bun din lume. Am simţit o chemare şi nu am vrut s-o ignor. Am vrut să vin în ţara lui Lassie şi a lui Rin Tin Tin, câinii care m-au inspirat să vin în America“, şi-a spus atunci, iar după 10 ani era cel mai cunoscut dresor, avea o fermă în California şi o emisiune difuzată în 110 ţări.

„Misiunea mea a fost întotdeauna să salvez câinii - în special pe cei abandonaţi. Toată viaţa mi-am dedicat-o lor“, spunea el.

image

Emisiunea lui, „Cesar şi câinii“, l-a surprins călătorind în diverse colţuri ale lumii în cadrul turneului său de conferinţe, filmând în Spania sau conducând mii de câini alături de stăpânii lor într-un marş de protest în Washington.

Povestea sa, precum şi filosofia sa de viaţă au ajuns să inspire o mulţime de oameni să-şi îmbunătăţească relaţiile cu câinii lor, devenind în acelaşi timp şi liderii de haită în propriile vieţi.

image

Asta chiar dacă, la un moment dat, Cesar a încercat să se sinucidă, fiind în depresie după divorţ şi după moartea unui prieten necuvântător din rasa pitbull.

El şi-a refăcut viaţa alături de actuala soţie, Jahira Dar.

image

Pe lângă oamenii obişnuiţi care aveau nevoie de ajutorul lui, foarte multe vedete internaţionale au apelat la serviciile lui Cesar Millan, acestea având doar păreri pozitive despre el. Pe lista personalităţilor care l-au ales pe Cesar se numără şi Will Smith, Scarlett Johannson, Nicholas Cage, Charlize Theron şi Oprah Winfrey.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg