Prieteni şi iubiţi în filme, duşmani în culise

14 iulie, 2016
deschidere jpeg

Mulţi dintre noi am crescut cu serialele sau filmele care au făcut istorie şi ne doream ca cei pe care îi urmăream să fie la fel de prieteni sau iubiţi şi dincolo de ecrane. Dar nu degeaba se spune că ei joacă în filme, căci adesea, dincolo de scenariu, ei duc războaie reci. Iată câteva dintre cele mai nebănuite cazuri de conflicte între vedete ce păreau a avea o relaţie perfectă.

Jеnnіfеr Anіѕtоn & Dаvіd Sсhwіmmеr 

image

Timp de zece ani, Rachel şi Ross ne-au fost un fel de prieteni ce ne zâmbeau din casa Friends şi ne amuzau. Relaţia dintre ei era mereu între simpatie şi aciditate, dar totul părea aşa natural, fără efort, de parcă se petrecea într-un apartament de la noi din bloc. În 2010, însă, relaţia s-a deteriorat iremediabil, ar spune gurile rele, deoarece Jen a declarat într-un interviu televizat că habar nu are pe cine ia Schwimmer ne nevastă, deşi acesta avea o relaţie cu respectiva de câţiva ani. În 2015, Jennifer a mai călcat o dată pe bec, neinvitându-l pe David la nunta ei, acesta declarând public că e dezamăgit de atitudinea fostei colege de platouri.

Sаrаh Jеѕѕіса Pаrkеr & Kіm Cаttrаll 

image

Carrie şi Samantha păreau a se completa perfect în Sex and the City, serialul care a făcut furori în rândul femeilor. Alături de Miranda şi Charlotte, ele au făcut istorie, promovând libertatea sexuală, petrecerile, outfit-urile cool şi celebri pantofi Manolo Blahnik. Efervescenta Samantha şi editorialista – fashionistă, Carrie, alcătuiau “cuplul” perfect în serial, dar Kim Cattrall şi SJP au devenit rivale pe măsură ce serialul a început să aibă tot mai mult succes. Se pare că Jessica Parker era mult mai bine plătită decât Kim, cea din urmă considerând că ea are mai mult succes în serial. Pe de altă parte, SJP îşi dorea ca personajul său să fie la fel de popular ca cel al Samanthei, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar ea a pornit o rivalitate pe platouri, care, din fericire, nu s-a observat şi pe ecrane. Din păcate, însă, acestea sunt şi motivele pentru care primul film artistic făcut după serial a fost filmat după multe insistenţe şi îndelungi negocieri avute cu “Samantha”.

Blаkе Lіvеlу & Lеіghtоn Mееѕtеr 

image

Blair Waldorf şi Serena Van Der Woodsten se intitulau BFF, deşi era evidentă competiţia dintre ele pentru ipostaza de Queen B a New York-ului. Cu toate suişurile şi coborâşurile pe care le-au întâmpinat, cele două au ştiut mereu să aibă grijă una de cealaltă şi să se susţină la nevoie. În serial, chimia dintre ele părea extrem de reală, dar în ultimii doi ani de filmări, relaţiile s-au răcit, spun apropiaţii. Odată cu terminarea serialului, Blake şi Leighton nu şi-au mai vorbit deloc, nimeni necunoscând motivul. Niciuna nu a mers la nunta celeilalte şi nici nu s-au felicitat reciproc.

Jеnnіе Gаrth & Shаnnеn Dоhеrtу 

image

Prietenia care le lega pe Brenda şi Kelly a fost unul dintre motivele pentru care serialul Beverly Hills 90210 a devenit cel mai urmărit serial al anilor ’90.  Din nefericire, prietenia dincolo de ecrane dintre Jennie şi Shannen nu a existat niciodată, într-un interviu Garth recunoscând că au fost chiar şi momente în care ar fi vrut să îşi scoată ochii una alteia. În turneul de promovare al cărţii sale, fosta Kelly a simţit nevoia să se justifice: „Eram amândouă în perioada în care doream să ne afirmăm. Suntem ambele în zodia berbecului, firi puternice, rebele, independente, dar şi foarte încăpăţânate, aşa că am avut multe certuri de-a lungul timpului”. Cert este că nici după maturizare ele nu au ajuns la sentimente mai bune. Şi se pare că mai mult din cauza lui Shannon, care după ce a părăsit serialul-fenomen, s-a alăturat distribuţiei Charmed, alături de Holly Marie Combs şi Alyssa Milano. Certurile dintre ea şi Alyssa au dus, într-un final, la retragerea ei după trei ani de filmări. Nu se ştie dacă Doherty a fost concediată sau a renunţat de bună voie, însă la ceva timp aceasta a declarat: „era prea multă dramă în culise, pe platouri, prea multă dramă şi prea puţină pasiune pentru roluri. Am 30 de ani şi nu mai e loc de dramă în viaţa mea...”. 

image

Angеlіnа Jоlіе & Jоhnnу Dерр

image

Reţeta de succes se aplică şi în cazul lor în ceea ce priveşte box office-ul: se iau doi actori de talia acestora, se asezonează cu un decor de poveste şi cu un scenariu pe măsură şi se face un film, cum ar fi The Tourist. Bazându-ne pe repere anterioare, acesta poate fi un succes total sau un eşec pe măsură. Din punctul de vedere al încasărilor, acesta a stat destul de bine, înregistrând 279 milioane de dolari, însă între Angelina şi Johnny nu a fost deloc chimie. Cei de pe platouri susţin că actriţa a fost extrem de deranjată de faptul că Johnny nu era deloc atent la igiena personală şi, în plus, întârzia frecvent la filmări. Pe de altă parte, acesta povestea că soţia lui Brad este prea rigidă şi plină de ea.

Rасhеl MсAdаmѕ & Rуаn Gоѕlіng

image

The Notebook este varianta modernă a piesei Romeo & Julieta, film cunoscut ca una dintre cele mai impresionante poveşti de dragoste transpuse pe marile ecrane. Noah şi Allie trăiau o iubire cu suişuri şi coborâşuri, ne-au făcut să râdem şi să plângem şi să refelectăm asupra propriilor întâmplări. Chimia dintre Rachel şi Ryan părea atât de reală, încât lumea şi-a dorit să vadă aceeaşi poveste de dragoste şi dincolo de ecran. Şi aşa a fost. O relaţie care a început în 2005, după filmări, şi care a durat trei ani, avea să îi transforme într-unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În timplul filmărilor, însă, relaţia dintre ei a fost dezastroasă şi asta pentru că Gosling nu credea că ea e cea mai potrivită pentru a-i fi parteneră. Chiar regizorul filmului, Nick Cassavetes, a mărturisit că Ryan a venit la el şi l-a rugat: „Poţi, te rog, să aduci altă actriţă, pentru că nu pot efectiv să îmi joc rolul în faţa ei, nu simt nimic”. 

Clаіrе Dаnеѕ & Lеоnаrdо DіCарrіо

image

Povestea de dragoste Romeo + Juliet a fost frumos “spusă” de cei doi actori, dar în culise lucrurile stăteau cu totul altfel. Claire l-a acuzat pe Leo de imaturitate pe tot parcursul filmărilor, pentru că acesta era pus pe şotii la vârsta de 22 de ani. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut-o scorţoasă, prea serioasă. După aceste discuţii, cei doi s-au evitat până la final. În 2011, ei au mai avut ocazia să filmeze împreună pentru producţia J.Edgar, dar Claire a refuzat, acceptând rolul din serialul de succes Homeland. Claire a îngropat, cumva, securea, odată cu Oscarul primit de Leo anul acesta, declarând: “E un geniu al actoriei de atâţia ani, e un actor extraordinar şi îl adorăm cu toţii”.  

Pіеrсе Brоѕnаn & Tеrі HаtсhеrSex simbolul multor generaţii, James Bond-ul Pierce, nu a fost plăcut chiar de toată lumea. În timpul filmărilor pentru Tomorrow Never Dies, acesta a fost constant supărat pe Teri, care întârzia la filmări de fiecare dată. “Am fost foarte nervos, mă lăsa să o aştept ore întregi şi recunosc că mi-au scăpat câteva cuvinte urâte la adresa ei”. Teri era gravidă în acea periadă şi se simţea extrem de rău la primele ore ale zilei, iar el nu ştia. Dintr-un soi de răzbunare, aceasta l-a pălmuit puţin cam tare când scenele din film o cereau.

image

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg