Prima reacție a lui Brooklyn Beckham în legătură cu neînțelegerile dintre mama și soția sa. Ce au de împărțit Victoria și Nicola?

11 august, 2022
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg

Brooklyn Beckham este personalitatea lunii de pe coperta Variety, numărul dedicat tinerilor. Și talentatul britanic de 23 vorbește pentru prima dată despre așa zisul conflict soacră noră.

Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn în aprilie, după câțiva ani de iubire. Până acum, s-a înțeles perfect cu familia soțului său, de ce s-ar fi schimbat ceva?

Bucătarul, primul născut al soților Beckham, pune degetul pe rană. Deși zâmbește de pe o copertă glam, nu ezită să incrimineze mass media, care se grăbește să dea verdicte mult prea devreme. Cu diplomație, Brooklyn mărturisește că s-a obișnuit cu concluziile mult prea precipitate ale presei: ”Vor încerca mereu să scrie astfel de lucruri. Să iște foc, fără motiv. Din fericire, noi ne înțelegem toți, unii cu alții”, elimină tânărul orice speculație că mama sa n-ar avea la inimă pe Nicola sau invers.

Nicola Peltz, proaspăta noră despre care s-a scris că ar fi la cuțite cu Victoria Beckham a respins acuzațiile mai voalat și e de părere că problemele ar fi apărut pentru media de la nuntă, de când ea a ales să poarte o rochie Valentino și nu o creație a soacrei sale.

Însă tânăra actriță în vârstă de 27 de ani a povestit într-un interviu că a intenționat să-și facă rochia la Victoria, însă nu se putea face la ea în ateliere, drept pentru care s-a reorientat.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au unit destinele în luna aprilie, într-o ceremonie fastuoasă în Palm Beach. Nunta a fost de lux, mai ales că tatăl fetei este un celebru miliardar, Nelson Peltz.

Cu toate acestea, câteva surse ale PageSix au declarat că între cele două există un război rece. Că nu se suportă, că nu-și vorbesc și că la nuntă a fost îngrozitor, întrucât Peltz nu și-a dorit implicarea Victoriei sub nicio formă, iar comunicarea dintre ele ar fi fost minimă.

Victoria Beckham nu a comentat în niciun fel presupusa relație rece cu nora sa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg