Primele semne posibile că Beyoncé e gravidă

27 ianuarie, 2016
beyonce png

Se spune din nou că este însărcinată cu Jay-Z, cu care are o fetiţă superbă pe nume Blue Ivy. De data aceasta, însă, speculaţiile sunt verosimile, de vreme ce ultimele apariţii ale divei de 34 de ani acoperită de haine largi şi paltoane, cât şi apelarea la o dublură pentru noul său videoclip – unde poartă de asemenea haine largi precum hanorace – par să ascundă o posibilă sarcină. Sunt semne distincte şi specifice vedetelor care vor să păstreze secretul sarcinii, cel puţin câteva luni.

Beyonce pare gravidă, din felul în care se îmbracă şi se comportă - spun "surse"

Mai multe poze cu Beyonce, aici

Aşadar, faptul că Beyoncé a filmat un videoclip în Los Angeles, sâmbăta trecută, unde am văzut-o în hanorac şi apelând la o dublură pentru cascadoriile ceva mai provocatoare, a atras speculaţiile că este însărcinată – iar unele fotografii cu ea ţinând mâna pe abdomen suscită şi mai mult interesul.Ba mai mult, cei de la Radar Online susţin, pe surse, că diva câştigătoare de Grammy “s-a plâns că este foarte obosită şi că îi este greaţă” în timpul filmărilor.

Şi multe dintre apariţiile sale oficiale sau neoficiale – surprinse de paparazzi – o arată pe soţia rapperului Jay-Z, care e căsătorit cu ea din 2008, acoperită de paltoane largi şi haine cu falduri.

Beyonce Knowles se acoperă des în ultimele luni, în zona abdomenului

Jay-Z, de Crăciun

Nu este prima oară când zvonurile că Bey este însărcinată fac înconjurul lumii. Însă să nu uităm de un caz asemănător de vedetă despre care presa a tot vehiculat că este însărcinată, dar fără a avea o bază reală… până când s-a adeverit, la câteva luni distanţă: actriţa Anne Hathaway, care e gravidă cu primul copil cu soţul Adam Schulman. Aşadar, aşteptăm!