Primele vedete care şi-au făcut operaţii estetice

5 mai, 2016
primele vedete operatii estetice jpeg

Dacă aveaţi impresia că starurile şi actriţele care erau pe val acum 20 de ani nu au recurs la aşa ceva, vă înşelaţi. Operaţiile estetice erau accesibile şi acum 20, 30 de ani, aşa că nici ele n-au rezistat tentaţiei de a schimba ceva cu ajutorul bisturiului. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost primele vedete care şi-au făcut operaţii estetice!

image

Betty White – 1970

Pe când avea 45 de ani, celebra actriţa a decis că trebuie să apeleze la doctorul estetician pentru a-şi corecta din surplusul de piele din jurul pleoapelor.  A recunoscut, însă, tocmai în 2011, pe când şi-a scris autobiografia (If you ask me).

Tori Spelling – 1989

La doar 16 ani, Tori a recurs la rinoplastie pentru a modifica aspectul nasului ei. Ulterior, actriţa a călcat din nou pragul doctorului estetician pentru a-şi mări bustul.

Cher – 1989

Puţini sunt cei care ştiu că celebra actriţa a apelat la serviciile unui medic estetician pentru a-şi mări sânii. ”Nu e treaba nimănui dacă eu vreau să-mi pun săni pe spate”, declara Cher în urmă cu mulţi ani, atunci când presa tabloidă exploata subiectul legat de mărirea de sâni.

Melanie Griffith – 1990

Pe când filma pentru ”The Bonfire of the Vanities”, Melanie i-a cerut regizorului unui concediu prelungit pentru a se putea recupera după o operaţie de mărire a sânilor.

Primele vedete care şi-au făcut operaţii estetice

Anna Nicole Smith – 1990

De la dansatoare în bar, Anna Nicole a ajuns să câştige concursul lansat de Playboy şi astfel apărut pe coperta revistei la doar 24 de ani. Succesul s-ar fi datorat unei operaţii de mărire a sânilor la care ar fi apelat cu câţiva ani în urmă la îndrumarea unui fotograf care o descoperise şi care îi recomandase o carieră în modelling. Imediat după apariţia pe coperta revistei Playboy, Anna a fost model pentru Guess şi s-a căsătorit cu un multimilionar în vârstă de 63 de ani, care a făcut în aşa fel încât aceasta să aibă o proprie emisiune.

Lil` Kim – 1995

Imediat cum s-a lansat în muzică, Lil` Kim a decis să recurgă la rinoplastie şi la o mărire de sâni. Decizia ei de atunci a fost intens contestată, mulţi spunând că implanturile mamare sunt mult prea mari. Ulterior, artista a apelat şi alte operaţii estetice, apropiaţii plângându-se că aceasta a devenit dependentă de ele.

Victoria Beckham – 1999

Pe vremea când cânta în celebra trupă ”Spice Girls”, Victoria a simţit nevoia să-şi mărească bustul apelând la servicile unui doctor estetician. Deşi ulterior şi le-a scos, Victoria a purtat mulţi ani la rând silicoane.

Michael Jackson – 2002

Celebrul pop star era deja dependent de mult timp de operaţiile estetice atunci când a apărut în faţa unui judecător cu o mască pe faţă, pentru a ascunde cicatricile lăsate de nenumăratele operaţii estetice.

Pamela Anderson

Pamela Anderson – 2002

Şi le scoate, îşi pune altele, îşi schimbă mărimea şi tot aşa. Vorbim despre silicoanele implantate ale actriţei din ”Baywatch”, despre care ştim că este o clientă fidelă a cabinetelor medicale ale doctorilor esteticieni.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg