Prinţesa Diana: Adevărul despre mariajul cu Charles

22 august, 2014
dickie arbiter jpeg

La 17 ani de la fatala zi de 31 august 1997, c├ónd Prin┼úesa Inimilor ├«┼či g─âsea sf├ór┼čitul ├«ntr-un accident suspect de ma┼čin─â, odihna ve┼čnic─â a acesteia este tulburat─â din nou, din cauza unei noi c─âr┼úi de memorii. O carte cu at├ót mai sup─âr─âtoare cu c├ót este scris─â de un om din interior, Dickie Arbi┬şter (73), fostul secretar de

La 17 ani de la fatala zi de 31 august 1997, c├ónd Prin┼úesa Inimilor ├«┼či g─âsea sf├ór┼čitul ├«ntr-un accident suspect de ma┼čin─â, odihna ve┼čnic─â a acesteia este tulburat─â din nou, din cauza unei noi c─âr┼úi de memorii.

O carte cu at├ót mai sup─âr─âtoare cu c├ót este scris─â de un om din interior, Dickie Arbi┬şter (73), fostul secretar de pres─â al Regi┬şnei Elisabeta a II-a. Vorbim de un apropi┬şat al capetelor ├«ncoronate de la Buckingham, ce a lucrat pentru suveran─â timp de 12 ani (├«ntre 1988 ┼či 2000), fiind martorul unor evenimente care au zguduit Palatul: divor┼úul Prin┼úului Charles de Di┬şana, aventura primului cu Camilla Parker ┼či de┬şcesul ├«nainte de vreme al ├«n┼čelatei. Volumul inti┬ştulat ÔÇ×On Duty with the QueenÔÇť va vedea lumina tiparului ├«n octombrie, ├«ns─â, gra┼úie scurgerilor de informa┼úii, am aflat ├«nc─â de pe acum cam ce con┼úi┬şne. Conform publica┼úiei ÔÇ×Sunday MirrorÔÇť, domnul Arbiter cunoa┼čte detalii intime ale mariajului lui Charles cu Diana ┼či nu se teme s─â le foloseasc─â... ├«n scris. Poate de aceea este ┼či Charles furios, sim┬ş┼úindu-se tr─âdat de un om c─âruia i-a confesat, oda┬şt─â, multe tr─âiri ┼či sim┼ú─âminte. Dac─â ar fi s─â d─âm crezare presei britanice, fostul secretar atinge, ┼či ├«nc─â cum!, subiecte sensibile precum singur─âtatea Dianei ┼či umilin┼úa tr─âit─â atunci c├ónd so┼úul ei ├«┼či f─âcea de cap cu amanta Camilla.

image

S-au mai scris, e drept, c─âr┼úi despre Diana sau despre membrii familiei regale, dar este prima dat─â c├ónd un astfel de volum poart─â parafa semi-oficial─â a unui fost ofi┼úer de pres─â, care vorbe┼čte despre ce a v─âzut ├«n spatele por┼úilor ├«nchise. ┼×i suntem siguri c─â a v─âzut multe, din moment ce, spune o surs─â de la Buckingham, ÔÇ×lui Arbiter i s-a spus c─â nu are permisiunea Palatului de a scrie aceast─â carte, iar o echip─â de avoca┼úi a luat la m├ón─â toate contractele vechi ale acestuia, pentru a c─âuta o clauz─â care s─â-i opreasc─â manuscrisulÔÇť. Iar faptul c─â Arbiter prime┼čte pensie de la Casa Regal─â face situa┼úia cu at├ót mai ironic─â! Ce ve┼úi g─âsi, a┼čadar, ├«n r├óndurile acestui volum? Editura care-l tip─âre┼čte ne d─â c├óteva indicii: ÔÇ×A c─âl─âtorit cu Iahtul Regal Britannia, l-a ├«nso┼úit pe Prin┼úul Charles ├«n toat─â lumea, i-a stat al─âturi Majest─â┼úii Sale, Regina Elisabeta a II-a, la Castelul Balmoral, a devenit confidentul cel mai de ├«ncredere al Prin┬ş┼úesei Diana, fiind apoi cel care i-a anun┼úat decesul, ├«ntr-un comunicat de pres─â. Dickie a fost implicat ├«n cele mai importante decizii luate la Palat, ├«n timpul celei mai turbulente decade a monarhiei britaniceÔÇť. De ajuns s─â ne incite interesul, nu?

Va dezvolta, oare, Arbiter, subiectele sensibile pe care le-a atins, ├«n 2003, ┼či fostul ma┬şjordom al Dianei, Paul Burrell, ├«n con┬ştroversata sa carte, ÔÇ×A Royal DutyÔÇť? ┼×i aceea chiar a fost o lectur─â savuroas─â! Vorbim de pasaje ├«n care se citeaz─â dintr-o scrisoare a Dianei c─âtre Burrell ┼či-n care prin┼úesa vobe┼čte despre o tentativ─â de asasinat la adresa ei. Astfel, ├«n scrisoarea trimis─â cu zece luni ├«nainte s─â moar─â, Diana spunea c─â via┼úa ei se afl─â ├«n cea mai periculoas─â faz─â a ei ┼či c─â se teme c─â o anumit─â persoan─â vrea s─â-i ├«nsceneze un acci┬şdent de ma┼čin─â. Poate vom afla identitatea per┬şsoanei din noul volum de memoriiÔÇŽ

Foto: guliver/getty images, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

Lumini╚Ťa Anghel (2) jpg
seraphina profimedia 0709752102 jpg
clau7 jpg
colaj PNG
brad pitt profimedia 0711363468 jpg
Letizia ╚Öi Felipe ├«n vacan╚Ť─â (2) jpg
amber5 jpg
Brum─â Grecia (2) jpg
untold9 webp
sof7 jpg
M─âd─âlina Ghenea JPG jpg
putin87 jpg
Prin┼úesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu ┼čamanul american Durek Verrett foto instagram
FotoJet (32) jpg
vestiar metalic (1) jpg
mari3 jpg
AD5 jpg
kate middleton profimedia 0711051438 jpg