Prinţul Harry se iubeşte cu o chelneriţă?

24 octombrie, 2011

„Nu trebuie să fii prinţesă ca să fii iubita mea“. Aşa i-ar fi putut cânta la ureche prinţul Harry chelneriţei Jessica Donaldson, pe care a întâlnit-o în San Diego, California.

„Nu trebuie să fii prinţesă ca să fii iubita mea“. Aşa i-ar fi putut cânta la ureche prinţul Harry chelneriţei Jessica Donaldson, pe care a întâlnit-o în San Diego, California.

Harry a întâlnit-o pe tânăra de 27 de ani la o petrecere organizată într-un club de noapte, unde Jessica este chelneriţă. Conform presei mondene americane, de când s-au cunoscut, cei doi au fost la două întâlniri, au făcut schimb de mesaje şi s-au sărutat.

"Este o fată amuzantă şi el a fost impresionat. Lucrurile s-au dezvoltat de aici", a declarat o sursă apropiată celor doi. Cei doi au fost văzuţi împreună într-un club, sărutându-se. "Harry era înnebunit. Şi-au petrecut toată seara flirtând. El nu îşi putea lua ochii de la ea. Au dansat îmbrăţişati şi apoi s-au sărutat pasional", a declarat o sursă.

Prinţul Harry, care are grad de căpitan în armată, se află în SUA pentru a participa la o serie de antrenamente militare, la un centru aflat la circa 160 de kilometri de San Diego.

Jessica Donaldson a informat, însă, zvonurile, precizând că nu are nicio relaţie cu Prinţul Harry. "Este un adevărat Făt-Frumos. Un adevărat gentleman englez. Nu mă culc cu Prinţul Harry şi nu a încercat nimic cu mine. M-au supărat toate zvonurile astea. Nu este decât un tip obişnuit care a ieşit să bea bere cu prietenii".

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg