Răfuiala dintre Sandra Bullock şi Jesse James continuă

21 decembrie, 2011

Ultimele declaraţii pe care le-a făcut fostul soţ al vedetei hollywoodiene s-ar putea să-l coste scump pe acesta, deoarece starul din „Speed” dă semne că a ajuns la capătul răbdării.

Ultimele declaraţii pe care le-a făcut fostul soţ al vedetei hollywoodiene s-ar putea să-l coste scump pe acesta, deoarece starul din „Speed” dă semne că a ajuns la capătul răbdării.

După ce că Jesse a fost de vină pentru eşecul mariajului său cu Sandra, tot el este cel care a aruncat cu vorbe grele prin presa americană în privinţa relaţiei lor. Dacă, la o lună de când se aflase de infidelitatea lui, James îşi mai făcea speranţe că Bullock îl va primi înapoi („Încă mai sper să mai salvez ce-a mai rămas din relaţia mea cu Sandy”), de ceva vreme încoace fostul soţ al actriţei a schimbat foaia şi-i adresează acesteia cuvinte grele.

„Mă însurasem cu o actriţă de la Hollywood… Mă schimbasem atât de mult, de nu mă mai recunoşteam”, a declarat el într-unul dintre cele mai recente episoade ale reality show-ului „American Chopper”. Declaraţia lui poate să fie ultima picătură pentru Sandra, care se pare că se pregăteşte să-l dea în judecată pe fostul ei partener. „Ea îi poate pretinde uşor 20 de milioane de dolari la tribunal, pentru defăimare”, a susţinut o sursă în „Star”.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg