Răsturnare de situaţie? Dovada că Kim Kardashian a minţit! VIDEO

12 octombrie, 2016
Kim Kardashian Out To Dinner In Miami jpeg

O filmare cu vedeta de reality show imediat după jaful din Paris scoate la iveală adevărul! Ce a făcut Kim la câteva minute după ce a fost ameninţată cu arma şi legată de cinci bărbaţi înarmaţi?

image

Noi informaţii apar în cazul jafului care a avut loc la Paris şi a privat-o pe Kim Kardashian de bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari. Cei de la Radar Online au făcut publică o înregistrare video din incinta hotelului în care a avut loc incidentul, care o arată pe frumoasa brunetă la numai câteva minute după ce a fost jefuită, legată şi ameninţată cu arma.

Înregistrarea cu pricina durează trei minute şi jumătate şi a fost văzută de autorităţile locale şi de experţi în securitate. Şi, de când a fost făcută publică de Radar Online, poate fi vizualizată de toată lumea. Imaginile nevăzute până acum de public zdruncină din temelii versiunea pe care Kim ne-a servit-o cu privire la tot ce a avut loc pe 3 octombrie în L’Hôtel de Pourtalès.   

Conform celor povestite de vedeta de reality show, care a evidenţiat faptul că a fost ameninţată cu arma şi legată, Kardashian s-a arătat extrem de tulburată de întregul incident. Ei bine, imaginile surprinse în holul hotelului ţin s-o contrazică!

În acea înregistrare, Kim stă comod pe o canapea, învelită cu o pătură şi comunică calmă pe Snapchat. Nu era nicidecum traumatizată. “Mă aşteptam ca, după asemenea experienţă, să fie extrem de tulburată sau măcar agitată, nicidecum liniştită”, a declarat Henderson Cooper, un fost detectiv.

Iată înregistrarea cu Kim Kardashian:

Reprezentanţii lui Kim Kardashian au declarat că imaginile respective nu reprezintă cu adevărat starea vedetei, având în vedere că au fost înregistrate la mai mult timp după jaf, nu doar câteva minute.

Chiar şi aşa, mai există un semn de întrebare legat de versiunea oficială: victima nu prezintă niciun semn al agresivităţii la care fusese supusă, nu există nici urmă de vânătaie la încheieturile mâinilor ei. E limpede că Kim a minţit cel puţin cu privire la groaza pe care a simţit-o după întregul incident.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg