Război între fostele Spice Girls. Victoria Beckham, umilită de Mel B!

15 aprilie, 2016
spice girls jpeg

În decembrie 2000, cele cinci fete picante îşi separau drumurile şi visurile, promiţându-şi că vor rămâne pentru totdeauna prietene. Au trecut 16 ani şi britanicele care făceau furori prin ’90, sub sloganul Girl Power, au reuşit să se ţină, întrucâtva, de cuvânt. Cu o singură excepţie…

Armonia a fost deranjată serios de cea care pare că şi-a păstrat şi azi renumele de Scary Spice. A se citi Melanie Brown, care nu pierde nicio ocazie publică de a o umili pe fosta amică Victoria Beckham (41). Şi o publicitate de care soţia lui David chiar nu are nevoie, în aceste zile în care imperiul ei fashion începe să înregistreze pierderi. „Se poartă ca o mică scorpie cu oamenii“, a fost cea mai recentă lovitură a lui Mel (40), direcţionată către fosta colegă de trupă.

Spice Girls, în vremurile lor bune

Răutatea mulatrei nu este chiar gratuită, se pare. Ei bine, fosta Posh Spice refuză să discute despre o posibilă reuniune a trupei, în această vară, pentru un turneu mondial cu ocazia aniversării a 20 de la lansarea single-ului „Wannabe“. Mel, a cărei carieră post Spice Girl se datorează doar notorietăţii pe care a avut-o această trupă, este creierul din spatele acestui mult dorit turneu şi nu înţelege de ce Victoria se opune trecutului ei de fată picantă.

„Victoria nu mai este deloc interesată să fie identificată cu trupa Spice Girls. O enervează încercările lui Mel de a organiza discuţii despre o eventuală reuniune, preferând să o ignore“, spune o sursă pentru revista „Closer“.

Numai că gura cea slobodă a lui Mel B nu se lasă ignorată, ba chiar Victoria este îngrijorată că mulatra ar putea începe să dea din casă şi să vorbească despre trecutului ei şi despre secrete pe care Posh le-ar vrea pentru totdeauna îngropate.

Victoria Beckham

„Victoria şi Melanie se cunosc de mult timp, aşa că îşi cunosc multe secrete. Mel i-a fost alături atunci când ea trecea prin momente mai grele cu David şi acum se teme ca aceasta să nu facă dezvăluiri din trecut“, mai spune sursa citată.

Şi nu putem spune că teama Victoriei nu este una justificată, având în vedere relaţia tensionată pe care a avut-o, dintotdeauna, cu Mel. S-a zvonit că fetele au avut ceva de împărţit încă de când făceau parte din trupa Spice Girls şi lucrurile nu s-au rezolvat nici acum. Anul trecut, Mel B a fost singura dintre „picante“ care  a lipsit de la ziua de naştere a lui David Beckham, atunci când fostul fotbalist şi-a sărbătorit cei 40 de ani în Maroc. Geri, Mel C şi Emma Bunton au fost toate acolo. Nici la sărbătorirea celor 40 de ani ai lui Posh, în 2014, n-a fost prezentă.

Mai mult, dacă asta nu era de ajuns, tot anul trecut, Mel a comis cel mai revelator act că s-a ales praful de prietenia lor. I-a dat unfollow Victoriei pe Twitter.

Mel B

„Te rog, nu mai vorbi despre mine în interviuri. Dacă mai eşti întrebată despre mine, spune doar că n-am mai vorbit cu adevărat de 15 ani“, i-ar fi transmis Victoria fostei colege, printr-un mesaj scurt şi la obiect.

Victoriei chiar nu-i trebuie probleme în plus, mai ales în această perioadă, în care a ieşit la iveală că imperiul ei fashion a avut nevoie de o injecţie de cash, chiar din partea soţului David, după ce brandul ei a înregistrat pierderi de circa 4 milioane de lire streline, într-un an.

„Victoria s-a dedicat trup şi suflet afacerii ei, aşa că s-a simţit umilită după ce a apărut ştirea despre împrumutul primit de la David. Nu-i face plăcere să ceară ajutorul soţului ei şi simte că toată lumea o judecă“, spune o sursă apropiată designerului. Iar încercarea lui Mel de a-i distruge imaginea, din pură răzbunare, nu poate pica mai prost.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg