Reese Witherspoon, însărcinată?

30 mai, 2011

Unii ar spune că se începe lungul şir al speculaţiilor că proaspăt căsătorita actriţă din „Water for Elephants” aşteaptă un copil. Alţii sunt de părere că zvonurile s-au adeverit deja. Iată de ce! „National Enquirer” a publicat un material care o are în prim plan

Unii ar spune că se începe lungul şir al speculaţiilor că proaspăt căsătorita actriţă din „Water for Elephants” aşteaptă un copil. Alţii sunt de părere că zvonurile s-au adeverit deja. Iată de ce!

„National Enquirer” a publicat un material care o are în prim plan pe Reese Witherspoon. Se pare că celebra actriţă îi va dărui noului ei soţ, Jim Toth, un urmaş. Cel puţin asta susţin agajaţii unui magazin cu articole pentru copii, care au avut-o drept clientă pe starul din „Water for Elephants”. Proaspăt căsătorita a intrat într-un butic din Brentwood, de unde a cumpărat mai multe piese vestimentare pentru bebeluşi. Articolele achiziţionate de vedetă erau în culori neutre, precum galben sau alb, neputând astfel fi identificat sexul copilului care va purta hăinuţele.

Vânzătoarea a îndrăznit chiar să o întrebe pe Reese pentru cine sunt toate acele outfit-uri, iar actriţa a zâmbit cu subînţeles şi a spus: „Cumpăr şi eu nişte lucruri care-mi trebuie”. Aşadar misterul rămâne încă neelucidat, fiind, totuşi, posibil ca starul hollywoodin să fie pe punctul de-a deveni a treia oară mamă.

foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg