Reese Witherspoon se împacă cu fostul soţ?

15 martie, 2010

E veselă nevoie mare şi cât se poate de sexy, iar mulţi bănuiesc că pricina dispoziţei de zile mari pe care o afişează mai nou Reese Witherspoon se datorează fostului ei soţ. Cu toate că intreaga presa mondenă a cuplat-o din nou cu fostul ei soţ, Ryan Phillippe, Reese pune capăt bârfelor declarând că o reconciliere cu el este exclusă. Dar convingătoare nu sunt neapărat cuvintele vedetei, cât sunt imaginile în care care ea apare alături de agentul ei de pază, Jim Toth, noul bărbat din viaţa ei. Şi se pare că relaţia lor este cât se poate de frumoasă, deoarece actriţa este foarte optimistă în legătură viitorul ei amoros.

E veselă nevoie mare şi cât se poate de sexy, iar mulţi bănuiesc că pricina dispoziţei de zile mari pe care o afişează mai nou Reese Witherspoon se datorează fostului ei soţ.

Cu toate că intreaga presa mondenă a cuplat-o din nou cu fostul ei soţ, Ryan Phillippe, Reese pune capăt bârfelor declarând că o reconciliere cu el este exclusă. Dar convingătoare nu sunt neapărat cuvintele vedetei, cât sunt imaginile în care care ea apare alături de agentul ei de pază, Jim Toth, noul bărbat din viaţa ei. Şi se pare că relaţia lor este cât se poate de frumoasă, deoarece actriţa este foarte optimistă în legătură viitorul ei amoros:„Am oare nevoie de bărbaţi în viaţa mea? Nu cred că e vorba strict de nevoia pentru bărbaţi, cât de necesitatea de a iubi şi a te simţi iubit. Toţi avem nevoie de iubire. Toţi merităm să fim iubiţi. Multe se schimbă în viaţa noastră, doar capacitatea de a iubi rămâne la fel de mare. Ooo, iar eu am o nesfârşită speranţă în dragoste! Nu există niciun dubiu în privinţa asta!"Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}