Regii Spaniei, pe punctul de a divorţa? Cine face astfel de afirmaţii?

4 septembrie, 2018
Day 6   37th Copa Del Rey Mapfre Sailing Cup jpeg

Presa tabloidă din Spania şi Portugalia titrează de câteva zile despre problemele din mariajul dintre Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia. Iar supuşii regali sunt îngrijoraţi în legătură cu familia regală!

Familia regală spaniolă, în Palma de Mallorca

Acum câteva săptămâni, s-au retras în binemeritatul şi deja cunoscutul concediu de vară. Tot de atunci au şi-nceput zvonurile legate de problemele din sânul familiei regale spaniole. Surse citate de revista portugheză ”Gente” dau asigurări că mariajul celor doi ar fi doar de faţadă şi că un divorţ este iminent în cazul lor.

Ce au la bază presupunerile lor? Infidelitatea. Chipurile, Regina Letizia i-ar fi fost infidelă soţului ei, asta după ce el a călcat strâmb cu o dată anterioară. Evident, zvonurile nu au fost dovedite nicicând, iar apropiaţii lor dezmint aceste informaţii.

image

Tot publicaţia ”Gente” susţine că Regina Letizia şi Regele Felipe se ceartă frecvent în legătură cu cele două fiice, Leonor şi Sofia. Chipurile, regina Spaniei este mult prea protectoare cu fiicele ei, în timp ce Felipe îşi doreşte ca acestea să capete mai multă libertate, chiar dacă asta înseamnă să studieze mai departe de casă. Lucru de neacceptat pentru Letizia!

Letizia, infidelă lui Felipe?

Mai mult de atât, vacanţa aceasta nu a fost deloc una petrecută în familia, Letizia fiind văzută singură mai mereu, în timp ce Felipe şi-a petrecut zilele în larg, cu diverşi prieteni. Mulţi se aşteaptă, aşadar, să primească vestea divorţului din moment în moment.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique