Regina Letizia a Spaniei Slăbeşte sub ochii noştri

4 septembrie, 2014
princess letizia 453310680 jpeg

Anorexică, depresivă, rece. Sunt acuzaţii cu care consoarta lui Felipe a trebuit să se obişnuiască încă din 2004, când i-a devenit soaţă. Acum, însă, când reflectoarele o caută mai asiduu, criticii par că muşcă din trupul ei fragil. Iar regina este doar o umbră a femeii de odinioară.

Anorexică, depresivă, rece. Sunt acuzaţii cu care consoarta lui Felipe a trebuit să se obişnuiască încă din 2004, când i-a devenit soaţă. Acum, însă, când reflectoarele o caută mai asiduu, criticii par că muşcă din trupul ei fragil. Iar regina este doar o umbră a femeii de odinioară.

Frumoasa de la palat a ajuns numai piele si os. Am mai auzit asta undeva, nu-i aşa? Nu­mai că acum e vorba despre Palatul spaniol, iar cea care ne îngrijorează este proaspăta Regină Letizia, în vârstă de 41 de ani. În seara de 7 august, cu ocazia unei recepţii oficiale la reşedinţa regală din Palma de Mallorca, acolo unde Letizia a apărut la braţul soţului Felipe, toţi ochii i-au examinat talia firavă, braţele descărnate, umerii osoşi şi chipul obosit. O întrebare trena pe buzele tuturor, fără să aibă curaj s-o rostească: este cumva anorexică? Letizia cea retrasă, timidă şi cu o mare aversiune faţă de atenţia publică trebuie să se lupte din nou, la două luni de la încoronare, cu acei demoni care au început s-o distrugă încet din 2004, când a devenit prinţesă de Asturia. „De când a intrat în familia re­gală spaniolă, Letizia s-a transformat“, mărturiseşte un apro­piat al acesteia citat de revista „Public“. Chipul său şi-a pierdut luminozitatea, are obrajii supţi, iar hainele parcă îi intră la apă, pe măsură ce trec anii. Dar cel mai mult ne şochează bra­ţele şi picioarele osoase ale reginei, ceea ce ne face să credem că spanioloaica ori se înfometează, ori exagerează cu sportul. Ori şi una, şi cealaltă.

image

Iar suspiciunile legate de starea ei de sănătate au crescut cu atât mai mult cu cât reprezentanţii Palatului au evitat su­biectul, refuzând să comenteze în vreun fel speculaţiile pre­sei. „Chiar şi soţul ei este foarte îngrijorat“, continuă sursele citate mai sus. Şi poate că tocmai acolo, în mariajul ei, se află problemele care o usucă pe Letizia pe picioare. Presa spaniolă a mâncat o pâine bună, anul trecut, speculând pe baza unei crize în cuplul regal, deoarece comportamentul reginei dădea, atunci, de bănuit. Ba a întârziat la o petrecere tradiţională de familie care a avut loc pe iahtul regal, în Mallorca, ba a mers singură la concerte sau în excursii cu prietenele.Foto: Letizia în anul 2012.

image

Spaniolii au mers şi mai departe şi-au bănuit-o pe frumoasa consoartă a regelui Felipe că ar fi depresivă. Asta cu atât mai mult cu cât Letizia are astfel de episoade în familie, unul sfâr­şindu-se tragic. Este vorba de sora ei mai mică, Erika, care, în 2007, la doar 31 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Madrid, cauza fiind supradoza cu barbiturice. Poate că i-ar fi mai uşor Letiziei, dacă s-ar bucura de ceva afecţiune din partea supuşilor spanioli, care-au acceptat-o cu greu pe această femeie de rând şi divorţată, pe deasupra, pe tronul regatului! Dovadă că regina nu şi-a găsit nici azi loc în inimile acestora stă şi un sondaj nou, realizat de publicaţia „Vanitatis“, în care, întrebaţi dacă Letizia va fi o suverană bună, doar 32% dintre participanţi au răspuns afirmativ. Iar Letizia pare prea fragi­lă pentru a le demonstra contrariul…

foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg