Revine serialul "Totul despre sex"?

15 august, 2011

După ce al doilea film de cinema din franciză, lansat anul trecut, n-a avut mare succes de casă, se zvoneşte că producătorii şi vedetele din "Totul despre sex" şi-ar dori să revină în televiziune, cu o continuare

După ce al doilea film de cinema din franciză, lansat anul trecut, n-a avut mare succes de casă, se zvoneşte că producătorii şi vedetele din "Totul despre sex" şi-ar dori să revină în televiziune, cu o continuare a serialului de mare succes.

Revenirea pe micile ecrane a celor patru newyorkeze - Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall) şi Charlotte (Kristin Davis) - ar însemna renunţarea la un proiect de prequel "Totul despre sex", vehiculat în presă.

Pelicula ar fi urmărit vieţile celor patru personaje anterior acţiunii serialului, iar numele actriţelor Blake Lively, Selena Gomez şi Emma Roberts erau asociate acestui proiect.

Primul lungmetraj "Totul despre sex" (2008) a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin.

Al doilea lungmetraj inspirat din acest serial, realizat în 2010, a fost criticat de fani şi de presa de specialitate şi a avut încasări modeste.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg