Rihanna o va juca pe Whitney Houston într-un film biografic?

1 martie, 2012

Ca după orice moarte a unei celebrităţi, şi după aceea a lui Whitney Houston s-a conturat ideea realizării unui film biografic despre viaţa tumultuoasă a artistei.

Ca după orice moarte a unei celebrităţi, şi după aceea a lui Whitney Houston s-a conturat ideea realizării unui film biografic despre viaţa tumultuoasă a artistei.

Deşi sunt multe aspirante la rolul principal în acest film încă în stare de proiect, Rihanna ar fi preferata. Cântăreaţa de doar 23 de ani nu se aseamănă doar fizic cu Whitney. Chiar şi vieţile celor două sunt similare. Amândouă au fost propulsate în lumea muzicală de la vârste fragede. Rihanna a debutat la doar 17 ani cu melodia „Pon de Replay”, devenită în foarte scurt timp hit mondial, iar Whitney a debutat la 22 de ani, albumul ei devenind cel mai vândut al unei artiste la acea vreme.

Rolul lui Whitney este disputat şi de alte nume precum Jennifer Hudson, Vivica Fox şi Jordin Sparks, dar se pare că celebra Brandy este cea care îşi doreşte cu ardoare acest rol.

Voi ce credeţi, cine este cea mai potrivită pentru acest rol?Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg