Riri şi Drake au petrecut până-n zori, într-un club din LA

29 iunie, 2016
NO USA jpeg

În ultimele luni, au tot apărut zvonuri cum că cei doi şi-ar fi reluat relaţia. Şi cea mai recentă apariţie a lor alimentează acest zvon. Vorbim despre Rihanna şi Drake, care au petrecut până în zori la petrecerea aniversară a colegei lor de breaslă, Nicole Scherzinger.

Riri şi Drake, surprinşi la plecare

 Cei doi au fost surprinşi de paparazzi, marţi, într-un club de noapte din Los Angeles, pe când o sărbătoreau pe Nicole Scherzinger. Cei doi au părăsit clubul împreună, la ora 5:30, numărându-se printre ultimii invitaţi rămaşi la petrecere.

Se pare că cei doi au petrecut de zor şi că au fost foarte apropiaţi, pe tot parcursul serii, deşi au sosit separat la acea petrecere. Cel puţin asta afirmă un bărbat, care a fost prezent în acel club: ”erau foarte afectuoşi unul cu celălalt”.

Riri a mers îmbrăcată la această petrecere cu o rochie roz pal şi o pereche de sandale bleu ciel. Drake, pe de altă parte, a optat pentru un outfit casual, compus din blugi şi tricou alb.

Riri şi Drake, în februarie 2016

Amintim că zvonurile legate de o împacare în cazul celor doi au apărut la începutul acestui an, după ce cei doi au oferit un show erotic de zile mari, în timpul unui concert comun.

foto: getty, captură DailyMail