Rob şi Kristen s-au împăcat?

17 septembrie, 2012

Potrivit celor mai recente zvonuri, cei doi ar fi decis să mai dea o şansă relaţiei lor, după scandalul infidelităţii lui Kristen. Să fi cedat Rob?

Potrivit celor mai recente zvonuri, cei doi ar fi decis să mai dea o şansă relaţiei lor, după scandalul infidelităţii lui Kristen. Să fi cedat Rob?

Informaţie şoc vehiculată de tabloidul britanic The Sun: Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart, după o perioadă în care a încercat să stea departe de ea şi părea că şi reuşise! Tabloidul citează o sursă care susţine că Stewart i-a spus tot ce-avea pe suflet lui Rob şi l-a implorat să-i mai dea o şansă, jurându-i că ce-a văzut în pozele cu ea şi regizorul Rupert Sanders n-a fost decât o greşeală izolată... "După mai multe discuţii îndelungate, cu plânsete, s-au împăcat", spune sursa, Rob considerând acum că ce-a făcut Kristen nu e decât o greseală stupidă. Aşadar, să fi funcţionat într-adevăr insistenţele lui Kristen, însoţite de veştile că a căzut în depresie şi nu mai mănâncă şi de imaginile impresionante cu ea, plimbându-se pe străzi cu rucsacul lui R-Patz în spate? "Rob a înţeles cât de tare regretă ea ce s-a întâmplat şi a iertat-o. Se iubesc cu adevărat", conchide sursa. Rămâne de văzut dacă acest zvon incredibil se adevereşte...

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg