Rob şi Kristen s-au împăcat?

17 septembrie, 2012

Potrivit celor mai recente zvonuri, cei doi ar fi decis să mai dea o şansă relaţiei lor, după scandalul infidelităţii lui Kristen. Să fi cedat Rob?

Potrivit celor mai recente zvonuri, cei doi ar fi decis să mai dea o şansă relaţiei lor, după scandalul infidelităţii lui Kristen. Să fi cedat Rob?

Informaţie şoc vehiculată de tabloidul britanic The Sun: Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart, după o perioadă în care a încercat să stea departe de ea şi părea că şi reuşise! Tabloidul citează o sursă care susţine că Stewart i-a spus tot ce-avea pe suflet lui Rob şi l-a implorat să-i mai dea o şansă, jurându-i că ce-a văzut în pozele cu ea şi regizorul Rupert Sanders n-a fost decât o greşeală izolată... "După mai multe discuţii îndelungate, cu plânsete, s-au împăcat", spune sursa, Rob considerând acum că ce-a făcut Kristen nu e decât o greseală stupidă. Aşadar, să fi funcţionat într-adevăr insistenţele lui Kristen, însoţite de veştile că a căzut în depresie şi nu mai mănâncă şi de imaginile impresionante cu ea, plimbându-se pe străzi cu rucsacul lui R-Patz în spate? "Rob a înţeles cât de tare regretă ea ce s-a întâmplat şi a iertat-o. Se iubesc cu adevărat", conchide sursa. Rămâne de văzut dacă acest zvon incredibil se adevereşte...

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg