Robbie Williams va spune „Da!“ sâmbăta aceasta

6 august, 2010

Robbie Williams se va căsători cu iubita lui, actriţa americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce va avea loc, sâmbătă, pe insula Santa Catalina, aflată în apropiere de Los Angeles

Robbie Williams se va căsători cu iubita lui, actriţa americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce va avea loc sâmbătă pe insula Santa Catalina, aflată în apropiere de Los Angeles, informează tabloidul britanic The Sun.

Robbie Williams şi Ayda Field au o relaţie din 2007. Potrivit presei britanice, cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa în perioada Crăciunului trecut. Robbie, în vârstă de 36 de ani, nu a vorbit în public despre planurile sale de căsătorie, însă tabloidul The Sun susţine că starul britanic se va căsători sâmbătă.

Astfel, se pare că doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi au fost invitaţi la această ceremonie, iar invitaţii au fost instruiţi să se reunească într-un mic port de pe coasta californiană, de unde vor fi preluaţi de o ambarcaţiune care îi va conduce la o destinaţie secretă.